PROMENJEN SASTAV ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA! Ulogu Marije Šerifović preuzima OVA njena koleginica, stigla joj jasna uputstva!

Autor:

Zabava

14.03.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi žiri Zvezda Granda, Marija Šerifović neće biti deo istog.

PROMENJEN SASTAV ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA! Ulogu Marije Šerifović preuzima OVA njena koleginica, stigla joj jasna uputstva!

Foto: Vladimir Lukić

U nedavnoj najavi za emisiju "Zvezde Granda", otkriveno je da će pevačica Marija Šerifović biti odsutna sa snimanja, a umesto nje će se u ulozi stručnog žirija pojaviti njena koleginica Sanja Vučić. Sanja je istakla da će biti vrlo objektivna i da se nada da će svojim mišljenjem doprineti emisiji, iako je svesna da je veliki zalogaj popuniti Marijine cipele.

Sanja je otkrila da se konsultovala sa Marijom oko glasanja, te da joj je Marija dostavila spisak svojih želja u vezi sa ocenjivanjem. Pevačica je naglasila da se njihova mišljenja ne kose i da su se brzo dogovorile oko zamene.

 
Republika

Foto: ATAImages

Sanja Vučić

 

- Veliki je zalogaj, Marijine cipele su velike za ispuniti, ali ću da budem vrlo objektivna. Mislim da ću da doprinesem nekim svojim mišljenjem. To je samo za jednu emisiju, jako mi je zanimljivo. Mara se brzo vraća - rekla pevačica, pa priznala da li se sa Marijom konsultovala oko glasanja:

- Čule smo se, ona mi dostavila spisak svojih želja, kako bi želela da ocenjujem, pošto već nju menjam i uopšte se ne kose naša mišljenja. Tako da se nismo dugo dogovarale - dodala je pevačica za Grand.

Pored Sanje, u ulozi žirija naći će se i Dragan Kojić Keba, koji će zameniti Anu Bekutu. Ovo su definitivno velike promene u sastavu žirija "Zvezda Granda" koje će sigurno privući pažnju publike.

Ove iznenadne promene u sastavu žirija sigurno će uneti novu dinamiku u emisiju "Zvezde Granda" i zainteresovati gledaoce da prate kako će se nove članice snaći u ulozi stručnog žirija. Takođe, fanovi će biti zainteresovani da vide kako će se Dragan Kojić Keba snaći u novoj ulozi i kakav pečat će Sanja Vučić ostaviti svojim objektivnim pristupom ocenjivanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading