BRED PIT STAVIO TAČKU NA ODNOS S ANĐELINOM DŽOLI! Glumac odustao od borbe za STARATELJSTVO nad decom!

Autor:

Zabava

29.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj sudskog procesa se očekuje do leta, tvrdi izvor Daily Mail-a.

BRED PIT STAVIO TAČKU NA ODNOS S ANĐELINOM DŽOLI! Glumac odustao od borbe za STARATELJSTVO nad decom!

Foto: Profimedia

Nakon što su deca Breda Pita i Anđeline Džoli javno iznosili svoje ne tako lepo mišljenje o svom ocu, holivudski zavodnik je, čini se, izgubio volju da se bori za starateljstvo nad njima. Posle višegodišnje bitke oko razvoda poznatog glumačkog para konačno se bliži kraju jer je slavni glumac sada navodno "odustao od traženja starateljstva nad decom" koju ima s filmskom zvezdom.

Izvor je rekao za Daily Mail da je par trenutno u pregovorima i da se konačno približavaju završetku ovog procesa. Kraj se očekuje do leta, tvrdi izvor. Bred Pit je prvobitno tražio podeljeno starateljstvo nad šestoro dece, a sada, prema tvrdnjama neimenovanog izvora, više "ne zagovara to". Veliku je ulogu odigrala i činjenica da je veći deo njihove dece kroz proces rastave "ostario". Naime, samo 17-godišnja Šajlo i 15-godišnji blizanci Noks i Vivijen još nisu punoletni. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Anđelina Džoli

S druge strane, 22-godišnji Medoks, 20-godišnji Paks i 19-godišnja Zahara imaju komplikovan odnos s Bredom, a zbog odrasle dobi nisu obuhvaćeni ikakvim ugovorima o starateljstvu.

Usvojeni sin Paks navodno nije razgovarao s glumcem od zloglasne tuče u privatnom avionu koja je okončala ovaj slavni brak, a navodno više ni ne smatra Breda roditeljem. Još 2020. godine, na svom privatnom Instagram nalogu, nazvao je Breda "propalicom svetske klase" i "osobom vrednom prezira" zbog koje njegovo četvoro najmlađe dece "drhti od straha". U jednoj je objavi na Instagramu istakao kako Bred "uvek iznova dokazuje da je užasna i prezrena osoba".

Republika

Foto: LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia

Dženifer Aniston i Bred Pit

 

Osim toga, Zahara je promenila ime u "Zahara Džoli", odnosno, više se ne zove "Zahara Džoli Pit", što je zapravo njeno zvanično ime.

Ako Bred Pit odustane od borbe za starateljstvo nad decom to će značiti da će oni pripasti Anđelini, dok će Bred imati pravo da ih posećuje.

Inače, Bred i Anđelina su započeli turbulentnu vezu 2005. godine i odmah su podstakli kontroverze. Upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", dok je on još bio u braku sa zvezdom "Prijatelja" Dženifer Aniston, a gotovo odmah su se pojavile glasine da je prevario svoju tadašnju suprugu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

29.03.2024 18:17

Bravo Bred. Boli ga uvo za Anđelininu usvojenu decu, a njegova deca su još malo pa punoletna i sami će odlučiti da li će biti sa ocem ili ne!