BRED PIT POBEDIO NA SUDU ANĐELINU DŽOLI: Bivši supružnici se spore oko vinograda, pred porotom PALE TEŠKE REČI!

Autor:

Zabava

19.03.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je nezakonito prodala zajedničku imovinu, pa izvukla deblji kraj.

BRED PIT POBEDIO NA SUDU ANĐELINU DŽOLI: Bivši supružnici se spore oko vinograda, pred porotom PALE TEŠKE REČI!

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Sada već bivši supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit završili su na sudu zbog velike imovine koju imaju, a sada je ova slavna glumica izvukla definitivno deblji kraj. Bred Pit je na sudu odneo pravnu pobedu posle oštre borbe sa Džolijevom oko njihovog francuskog vinograda.

Naime, dok su bili u braku njih dvoje su stekli zajedničku imovinu koju je potom trebalo podeliti. Međutim, Anđelina je nezanito prodala svoj deo zbog čega su završili na sudu. Bred Pit je želeo da preokrene prodaju udela u vinariji "Chateau Miraval" Anđeline Džoli ruskom milijarderu Juriju Šefleru, zahvaljujući dokumentaciji koje su zaplenili sudski izvršitelji.

Republika

Foto: Shutterstock

 

Pred porotom su pale teške reči budući da je glumac ruskog milijardera Šeflera okarakterisao kao "siledžiju" i poručio da neće dozvoliti da bude ugnjetavan.

- Postoji dug put u ovoj parnici, ali trenutno je sve igra u korist kod Breda. Poslednjih meseci, on je tri puta pobedio na sudu u tri različite jurisdikcije: Luksemburgu, Sjedinjenim Državama i sada Francuskoj. Od trenutka kada je počela ova neprijateljska ponuda za preuzimanje, jasno je stavio svima do znanja da neće biti ugnjetavan. Nastaviće da radi ono što je ispravno - rekao je izvor blizak Pitu.

Par je pazario ovo imanje zajedničkim snagama, a čak su se i vjenčali na njemu 2014. godine. Njihov nekada porodični raj se nalazi u Provansi, u južnoj Francuskoj i prostire se na preko 1300 hektara. Da je kupovina imanja u Provansi bila profitabilna pokazuje činjenica da je ovaj dvojac na svom imanju proizvodio roze vino koje je bilo nagrađivano i vrlo prodavano.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bred Pit

Prošlonedeljna presuda francuskog suda bila je u vezi sa racijom u vinariji u martu 2022. godine. Sudski službenici koji su imali naloge za pretres pokušali su da zaplene dokumente kompanije i IT materijal nakon što je Šefler pred privrednim sudijom podneo tvrdnje o malverzacijama i zloupotrebi imovine kompanije.

Francuski zakon dozvoljava preduzećima u parnicama da uđu u prostorije svojih protivnika i zaplene dokaze o sumnji na prevaru. Ali sud je kasnije poništio tu odluku, što je značilo da je dosije ugovora, faktura i imejlova ostao zaključan i zapečaćen do žalbe Šeflera. Apelacioni sud u Francuskoj je u četvrtak doneo novu presudu protiv Šelferove žalbe i uskratio njegovoj firmi "Nouvel" pristup dokumentima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Anđelina Džoli

Šeflerovoj firmi je takođe naloženo da plati 20.000 evra (oko 21.000 dolara) sudskih troškova, a veruje se da će dokumenti sada biti vraćeni u sef Šatoa Miravala.

I, u novembru, sud u Luksemburgu privremeno je oduzeo neke od akcija tajkunu votke Šefleru, čime je Bred Pit postao većinski akcionar.

Zanimljiva činjenica je ta da se ova bitka vodila na čak tri sudske lokacije, Francuska, Luksemburg i Los Anđeles.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading