POGINULA MLADA PEVAČICA (21): Život izgubila u saobraćajnoj nesreći!

Autor:

Zabava

27.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna tiktokerka i pevačica tragično je nastradala u saobraćajki!

POGINULA MLADA PEVAČICA (21): Život izgubila u saobraćajnoj nesreći!

Foto: Pixabay

Sveća

Francuska javnost je u šoku nakon tragične saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubila Anais Robin, talentovana pevačica i popularna tiktokerka. Nesreća se dogodila u subotu, 23. marta, na autoputu M491 u Baisieuku kod Lila u Francuskoj, kada je vozilo u kojem se Anais nalazila skrenulo sa puta i udarilo u drvo, ostavljajući porodicu, prijatelje i fanove u dubokoj žalosti.

Poruka podrške i tuge od strane izdavačke kuće i fanova

Izdavačka kuća Gabs & Jo je objavila vest o tragičnom gubitku na Instagramu, izražavajući duboku tugu zbog gubitka njihove umetnice Anais Robin. Porodica preminule takođe se oprostila putem objave, ističući da će Anais zauvek ostati u njihovim srcima. Mnogi fanovi su takođe izrazili svoju tugu ispod objave, ističući Anaisinu životnu radost i lepotu, kao i njenu veliku popularnost na društvenim medijima.

Popularnost na društvenim medijima

Anais Robin je bila izuzetno popularna na društvenim mrežama, sa preko 500.000 pratilaca na TikTok-u i više od 160.000 fanova na Instagramu. Njena pesma "Un Autre" na Jutjub kanalu je privukla pažnju publike širom sveta, sa preko 2,2 miliona pregleda videa. Kroz svoje objave, Anais je često delila trenutke sa svojim blizancem Eliotom, stvarajući posebnu vezu sa svojom publikom.

Ova tragična vest je potresla mnoge, ističući Anaisinu veliku popularnost i uticaj na društvenim medijima, kao i njenu mladost i talent koji su prerano ugašeni.

Anais Robin će zauvek ostati upamćena po svojoj muzici, prisustvu na društvenim medijima i ljubavi koju je delila sa svojom publikom. Njeni tragovi će ostati duboko urezani u srcima onih koji su je poznavali i voleli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading