POGINUO MLADI INFLUENSER! Pao u PROVALIJU dok se snimao za društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni influenser pao sa balkona dok je snimao klip!

POGINUO MLADI INFLUENSER! Pao u PROVALIJU dok se snimao za društvene mreže! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/tzane__

U jednom italijanskom selu, 23-godišnji grčki fitnes influenser Đorđi Cane Janelidz doživeo je tragičnu nesreću tokom snimanja sadržaja za društvene mreže. Na balkonu bez ograde, Janelidz je skliznuo i pao u provaliju, gde je nažalost izgubio život. Dvadesettrogodišnji mladić je boravio u Rogudi Vekio, drevnom planinskom selu koje je 1970-ih napušteno zbog velikih poplava.

Republika

Foto: Instagram.com/tzane__

Đorđi je bio popularan na društvenim mrežama

Hitne službe nisu uspele da ga spasu

Prema izveštaju grčkog lista "Ethnos", vatrogasci i ostale hitne službe su brzo stigli na mesto nesreće, ali nažalost nisu uspeli da spasu mladića. Helikopterom su morali da izvuku njegovo telo i prebace ga u Saline Jonik.

Poseta drevnom planinskom selu

Prema informacijama, Janelidz je boravio u Rogudi Vekio, drevnom planinskom selu koje je napušteno 1970-ih zbog velikih poplava. Ovaj detalj baca svetlo na neobičnu okolnost njegove posete mestu koje je napušteno pre nekoliko decenija.

Prijatelj potvrdio njegovu smrt

Prijatelj koji je bio sa Janelidzem u trenutku nesreće potvrdio je njegovu smrt. Ovaj slučaj još jednom ukazuje na opasnosti koje mogu nastati prilikom snimanja sadržaja za društvene mreže, kao i na važnost opreza prilikom boravka na visokim mestima.

TikTok video može pretvoriti izazov u ​​senzaciju preko noći, a oni mogu biti neverovatno opasni. Deca mogu da pretrpe povrede pre nego što roditelji uopšte shvate da postoje čak i novi izazovi za brigu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading