EKSPLICITNE FOTKE NOVOG DŽEJMS BONDA PROCURILE U JAVNOST: Glumac pokazao PONOS, devojke pale u trans kad su ga ugledale!

Autor:

Zabava

23.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se fotografije Arona Tejlora Džonsona u golišavom izdanju!

EKSPLICITNE FOTKE NOVOG DŽEJMS BONDA PROCURILE U JAVNOST: Glumac pokazao PONOS, devojke pale u trans kad su ga ugledale!

Foto: Instagram.com

Britanski mediji nedavno su objavili vest da će glumac Aron Tejlor-Džonson tumačiti ulogu novog Džejmsa Bonda. Ova vest je izazvala oduševljenje među fanovima, ali ih je istovremeno podsetila na glumčeve potpuno gole scene u filmu "A Million Little Pieces".

Aron Tejlor-Džonson i rediteljka Sem Tejlor Džonson već decenijama intrigiraju svetsku javnost svojom neobičnom ljubavnom vezom, budući da je ona skoro tri decenije starija od glumca. Osim ljubavne romanse, njih dvoje su bili involvirani i poslovno, te je rediteljka uzela svog partnera za glavnu mušku ulogu u filmu „A Million Little Pieces“ koji je objavljen 2019. godine.

 


Iako su kritike filma bile podeljene, obožavaocima je ostao upamćen po specifičnim scenama glumca u kojima je potpuno go. Internetom kruže fotografije i snimci iz filma, gde se glumac nalazi ispod tuša, ali i kako golišav navlači farmerke i igra kroz sobu. Slike su previše eksplicitne jer pokazuju apsolutno sve, ali ako želite, možete ih videti na američkom sajtu koji ih je objavio bez zadrške i bez cenzure, koje možete videti u galeriji iznad. 

Sem Tejlor Džonson je ušla u romansu sa glumcem kada je Aronu bilo svega osamnaest godina, što je dodatno doprinelo interesovanju javnosti za njihovu vezu. Njihov neobičan ljubavni odnos i profesionalna saradnja privlače pažnju medija već duže vreme.

Očekuje se da će Aron Tejlor-Džonson, kao novi Džejms Bond, doneti svoj jedinstveni pečat ovoj ikoničnoj filmskoj ulozi, dok će javnost sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj njegove karijere i ljubavnog života.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading