NAKON UDAJE, TANJA SAVIĆ OBJAVILA SREĆNE VESTI: Pevačica imala veliku podršku svoje sestre!

Autor:

Zabava

23.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić pokazala kako sada izgleda njena sestra!

NAKON UDAJE, TANJA SAVIĆ OBJAVILA SREĆNE VESTI: Pevačica imala veliku podršku svoje sestre!

Foto: instagram.com/tanja_savic_private, pixabay.com

Sestra pevačice Tanje Savić, Biljana Savić živi jako povučeno, što je dokazala tako što za medije retko govori, a još ređe se pojavljuje na javnim događajima sa njom.

Njenu želju da joj mediji ne zadiru u privatnost prihvatila je i Tanja stoga vrlo retko na društvenim mrežama objavljuje porodične fotografije.

Ipak, kada je situacija više nego zgodna i lepa, estradna umetnica voli to da ovekoveči pa i da se pohvali brojnim pratiocima, kojima je drago što je nakon razvoda ponovo srećna, a reklo bi se da su obožavaoci njenog lika i dela posebno lepo prihvatili nagađanja da se tajno udala.

 

Šta se zaista u Tanjinoj novoj vezi dogodilo, da li je zaista kako mediji tvrde promenila prezime i postala gospođa Muhameda Mukija Bešića još uvek nije potvrdila ali je zato na Instagramu posle dužeg vremena objavila fotografiju sa sestrom, gde je njeno zadovoljstvo na privatnom planu došlo do izražaja.

U fokus je dospelo i to da se sestra Tanje Savić dosta promenila.

Biljana Savić osmeh nije skidala sa lica, a po mišljenju mnogih po uzoru na pevačicu ona je malo popunjavala jagodice, možda čak i usta.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić i Muki Bešić

 

Ako su ranije sestre bile kao jaje jajetu, sada se to promenilo, a mišljenje je da je Biljana, ako je zaista nešto na sebi radila, samo unapredila svoju lepotu.

Sestra Tanje Savić pored lepote ima dosta drugih kvaliteta. Odličan je savetodavac i rame za plakanje što je pevačica svojom izjavom pre par godina potvrdila.

Naime, dok se još borila za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đođem Biljana je bila tu uz nju, slušala svaki njen jecaj i davala joj najveću podrškum, piše Story.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Goga

23.03.2024 21:07

Bilja nije ništa radila na licu upoznala sam je pre petnaestak godina.

Ivaso

23.03.2024 22:15

@Goga - Obe su jednostavno lepe devojke

Sanja

24.03.2024 00:10

Ja jesam ciganka ali one su cigansture posebno tanja...

Mina

24.03.2024 06:56

E, bas je lepo savetuje, iz jednog braka u drugi, deca iz prvog braka, jos da se usreci sa decom iz ovog i milina.Glupa devojka, imala je sve uslove da bude bolja i od Cece i Prije, lepsa, bolji glas,ona se udala za zavisnika.Umesto kad se oslobodila budale, a jos je relativno mlada da se posveti karijeri ona ulece u brak i to sa dosta mladjim, nevolja na vidiku. Steta.