GRANDOVA ZVEZDA TRAŽI ŽENU PREKO OGLASA: Jedan od zahteva je MORBIDAN!

Autor:

Zabava

23.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amil Bišćanin šokirao sve na društvenim mrežama.

GRANDOVA ZVEZDA TRAŽI ŽENU PREKO OGLASA: Jedan od zahteva je MORBIDAN!

Foto: Printscreen/www.youtube.com/NikadnijekasnoOfficial

Prošlogodišnji finalista emisije „Nikad nije kasno“, Amil Bišćanin, poznat je po svom humoru i šalama na društvenim mrežama. Nedavno je svojom novom objavom izazvao pravu buru među svojim pratiocima. Naime, na svom Fejsbuk profilu, Amil je napisao da traži ženu, ali je uslove koje je postavio napisao na način koji je nasmejao mnoge do suza.

U svom duhovitom stilu, Amil je napisao: "Tražim stariju Švicarsku državljanku, slabijeg zdravstvenog stanja za ozbiljnu vezu. Ponude u inbox."

Ova njegova objava izazvala je lavinu komentara ispod, pri čemu su neki shvatili njegove reči ozbiljno, dok su drugi odmah prepoznali da je u pitanju samo još jedna u nizu Amilovih šala.

Foto: Facebook.com prinscreen

Amil Bišćanin oglas za ženu

 


Amilova sposobnost da izmami osmehe svojim humorom i originalnim pristupom društvenim mrežama svakako doprinosi njegovoj popularnosti i simpatijama publike.

Amil Bišćanin je još jednom pokazao da ume da nasmeje svoje pratioce na društvenim mrežama, kombinujući originalnost, humor i šarm. Njegova objava o potrazi za starijom Švicarskom državljankom sigurno će još dugo biti tema razgovora među njegovim fanovima.

Pevač Amil Bišćanin, koji se ove godine proslavio u takmičenju "Nikad nije kasno", u šestoj deceniji je dobio četvrto dete i to sina.

Drage komšije, dobio sam sina i biće dosta glasnije nego onda kad sam ga pravio. Tad ste sve čuli! Eto, navratite večeras - napisao je Bišćanin.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading