TRAGEDIJA U PORODICI KARDAŠIJAN: Smrti slučaj pogodio sve, saopštene TUŽNE VESTI!

Autor:

Zabava

23.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kris Džener podelila tužne vesti!

TRAGEDIJA U PORODICI KARDAŠIJAN: Smrti slučaj pogodio sve, saopštene TUŽNE VESTI!

Foto: Printscreen

Porodica Kardašijan je nedavno objavila tragičnu vest o smrti svoje rođake Karen, koja je bila jedina sestra od Kris. Karenin uzrok smrti zasad nije poznat, ali strani mediji navode da je verovatno reč o prirodnoj smrti. Ova vest je duboko potresla članove porodice, a posebno Kris Džener, koja je izrazila svoju tugu putem društvene mreže Instagram.

Karen je zajedno sa Kris odrasla u San Dijegu, gradeći snažnu vezu sa svojom sestrom i ostalim članovima porodice. Izvori bliski porodici su izjavili da je Kris vrlo uznemirena zbog smrti sestre, te da je cela porodica duboko pogođena ovim gubitkom. Kris je u svojoj emotivnoj poruci opisala Karen kao predivnu, slatku, ljubaznu, osetljivu i duhovitu osobu, ističući njen poseban odnos sa porodicom i prijateljima, posebno sa svojom ćerkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

 

Vest o Kareninoj smrti izazvala je veliku pažnju javnosti, te su mnogi izrazili saučešće porodici Kardašijan putem društvenih mreža. Mnogi fanovi i poznate ličnosti pružili su podršku Kris i njenoj porodici u ovim teškim trenucima.

S velikom tugom moram objaviti da je moja sestra Karen neočekivano preminula. Srce me boli zbog moje majke i nećakinje. Molim Boga da nas vodi kroz ovo teško vreme. Karen je bila predivna, bila je najslađa, najljubaznija, najosjetljivija i jako duhovita. Cenila je svoju porodicu i prijatelje, a posebno svoju ćerku - napisala je Kris Džener u objavi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading