SLAVNI PAR DOBIO DRUGO DETE: Glumica i muzičar pucaju od sreće, ona donela ŠOKANTNU ODLUKU!

Autor:

Zabava

23.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica i roker dobili su sina!

SLAVNI PAR DOBIO DRUGO DETE: Glumica i muzičar pucaju od sreće, ona donela ŠOKANTNU ODLUKU!

Foto: Instagram.com

Glumica Kameron Dijaz i njen suprug Bendži Maden su po drugi put postali roditelji. Nakon što su već dobili devojčicu Radiks, i to uz pomoć surogat majke, par je dobio i sina, kojem su dali ime Kardinal.

Srećne vesti objavljene na Instagramu

Srećne vesti o rođenju njihovog sina Kardinala objavljene su na Instagramu, gde su Kameron i Bendži izrazili svoju radost zbog dolaska novog člana porodice. Par je odlučio da zadrži privatnost svog sina iz bezbednosnih razloga, te nisu objavili njegovu fotografiju.

- S radošću vas obaveštavamo da se rodio naš sin, Kardinal Maden - napisali su u okviru objave na Instagramu, te dodali:

- Toliko smo srećni što je ovde. Iz bezbednosnih razloga i da bi mu sačuvali privatnost ne objavljujemo njegovu fotografiju, ali je mnogo sladak. Blagosloveni smo, zahvalni i šaljemo ljubav od naše porodice vašoj. Sve najlepše.

Kameron Dijaz se neće vratiti glumi

Pored porodičnih vesti, nedavno je potvrđeno da se Kameron Dijaz neće vratiti glumi, a njen novi film je trenutno u problemima. Nakon udaje za Bendžija Madena 2015. godine, Kameron je odlučila da se posveti porodici, čuvajući svoju privatnost podalje od svetala reflektora.

Glumica se povukla iz Holivuda 2018. godine, no njen bliski prijatelj Foks ju je uspeo nagovoriti da se vrati te da glumi uz njega u akcijskoj komediji Back In Action. Međutim, Kameron je brzo zažalila zbog ove svoje odluke. Glumica je navodno doživela "potpuni slom" na setu, što je rezultiralo time da je troje ljudi otpušteno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading