ŠOK-PREOKRET! Anđelina Džoli DOBILA Breda Pita na sudu, ODBAČENE optužbe slavnog glumca!

Autor:

Zabava

22.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši supružnici se spore oko vinograda u Francuskoj.

ŠOK-PREOKRET! Anđelina Džoli DOBILA Breda Pita na sudu, ODBAČENE optužbe slavnog glumca!

Foto: Profimedia

Nakon vesti da je Bred Pit odneo pravnu pobedu na sudu posle oštre borbe sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli oko njihovog francuskog vinograda usledio je šok-obrt u ovom slučaju!

"Rat roze vina" se vodi zato što je glumica na svoju ruku prodala deo imanja ruskom milijarderu Juriju Šefleru, pa je Bred Pit tužio bivšu suprugu i u početku dobijao ročišta. Međutim u poslednje vreme stvari su se promenile, pa je pet od poslednjih sedam suđenja dobila Anđelina.

Republika

Foto: Profimedia

Vinarija u Francuskoj

- Sudija je odbacio većinu Bredovih tvrdnji jer nemaju pravnu osnovu. Bredova tužba nikad se nije odnosila na poslovni spor, umesto toga radi se o njegovim pokušajima da prikrije ozbiljno zlostavljanje i drago nam je što je sudija odbacio toliki deo pritužbi - rekao je advokat Džolijeve i dodao da ona ovo neće zamerati bivšem suprugu, već da se nada da će uspeti da nađu zajednički jezik, pre svega zbog njihove dece. 

Naime, dok su bili u braku njih dvoje su stekli zajedničku imovinu koju je potom trebalo podeliti. Međutim, Anđelina je nezanito prodala svoj deo zbog čega su završili na sudu. Bred Pit je želeo da preokrene prodaju udela u vinariji "Chateau Miraval" Anđeline Džoli ruskom milijarderu Juriju Šefleru, zahvaljujući dokumentaciji koje su zaplenili sudski izvršitelji.

Republika

Foto: Promo foto

 

Pred porotom su pale teške reči budući da je glumac ruskog milijardera Šeflera okarakterisao kao "siledžiju" i poručio da neće dozvoliti da bude ugnjetavan.

Par je pazario ovo imanje zajedničkim snagama, a čak su se i vjenčali na njemu 2014. godine. Njihov nekada porodični raj se nalazi u Provansi, u južnoj Francuskoj i prostire se na preko 1300 hektara. Da je kupovina imanja u Provansi bila profitabilna pokazuje činjenica da je ovaj dvojac na svom imanju proizvodio roze vino koje je bilo nagrađivano i vrlo prodavano.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Lucky

23.03.2024 20:10

Zavole njega mnogo za pare! On ce namlatiti lovu za deset godina ,vise nego sto su oni zajedno imali. Njoj je ovo sve,od sad joj idu samo troskovi.Nio je nece zvati da snima ista jer je ispusena mustikla.