DEJVID GETA DOBIO SINA: Porodila se njegova 25 godina mlađa devojka!

Autor:

Zabava

18.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato di-džej postao otac!

DEJVID GETA DOBIO SINA: Porodila se njegova 25 godina mlađa devojka!

Foto: www.profimedia.rs

Poznati francuski di-džej Dejvid Geta i njegova partnerka Džesika Ledon, koja je 25 godina mlađa od njega, dočekali su svoje prvo dete zajedno. Geta je potvrdio srećnu vest na svom Instagram profilu. Par je zajedno od 2014. godine, s kratkim prekidom krajem 2022. zbog njihovih nespojivih životnih stilova. Getaov prijatelj je pomenuo da je njihova veza i zajednička istorija navela mnoge da veruju da su suđeni jedno drugome, ali njihovi različiti životni stilovi na kraju su doveli do privremenog raskida.

Uprkos njihovom prekidu, Geta i Ledon su se pomirili i potvrdili trudnoću prošle godine na crvenom tepihu na dodeli Latin Grammy nagrada u Sevilji. Navodno, par nema planove za venčanje, jer muzičar "više ne veruje u brak". Geta takođe ima dvoje dece sa svojom bivšom suprugom Keti Lobé, 56, sa kojom je bio u braku od 1992. do 2014. Imaju ćerku, Anđi (16), i sina, Tima Elvisa (20).

Republika

Foto: AGENCE / Bestimage / Profimedia

Dejvit Geta i Džesika Ledon

Getaov lični život često je bio predmet javne fascinacije, a nova veza i proširivanje porodice dodaju još slojeva već dinamičnom životu. Značajna razlika u godinama između Gete i Ledon takođe privlači pažnju i pokreće rasprave o vezama sa primetnim razlikama u godinama.

Sa dolaskom njihovog prvog deteta zajedno, Dejvid Geta i Džesika Ledon započinju novo poglavlje u svom odnosu, koje će sigurno privući javni interes i spekulacije. Dok prolaze kroz kompleksnosti svojih ličnih života pod svetlom reflektora, njihov put i dalje ostaje tema intrigantnih razgovora.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading