ĆERKA BRUSA VILISA IMA AUTIZAM: Otkriveni strašni detalji!

Autor:

Zabava

18.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi nisu znali ove detalje o poznatoj porodici!

ĆERKA BRUSA VILISA IMA AUTIZAM: Otkriveni strašni detalji!

Foto: PrintscreenJutjub

Brus Vilis

Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa, Talula Vilis nedavno iznenadila javnost kada podelila svoju dijagnozu autizma na društvenim mrežama. Ova vest je šokirala mnoge, budući da je Talula već ranije otvoreno govorila o svojim borbama sa dismorfijom, poremećajem ishrane i ADHD-om.

Talula je otkrila da se od 2019. godine borila sa anoreksijom i da je zbog toga otišla u ustanovu u Malibuu kako bi se izborila sa ovim teškim poremećajem ishrane i depresijom. Ovo iskustvo je opisala kao terapeutsko, ističući da je prvi put uspela da prevaziđe svoje mentalne demone. Takođe, otkrila je da joj je dijagnostikovan ADHD i da je počela da uzima stimulativne lekove, što joj je pružilo osećaj pameti, ali i dovelo do nuspojava koje su smanjile njen apetit.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Brus Vilis i Demi Mur

Talula je otvoreno govorila o svojim teškoćama tokom borbe sa anoreksijom, ističući da je u jednom trenutku imala samo 38 kilograma, te da je patila od problema sa disanjem i hladnoće. Ovo iskustvo je bilo izuzetno teško za nju, ali je istovremeno bilo prekretnica u njenom životu.

 

 

- Reci mi da si autističan bez toga da mi kažeš da si autističan. Zapravo je ovo prvi put da sam javno podelila svoju dijagnozu. Saznala sam za to prošlog leta i to mi je promenilo život - napisala je Talula Vilis (30).

Najnovija vest koju je Talula podelila je da joj je prošlog leta dijagnostikovan autizam, što je značajno uticalo na njen život. Ovo je prvi put da je javno podelila svoju dijagnozu, ističući da je to promenilo mnogo toga u njenom razumevanju sebe i sveta oko nje. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading