MALUMA DOBIO ĆERKU: Emotivnom slikom raznežio ceo svet! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper otkrio ime svoje naslednice!

MALUMA DOBIO ĆERKU: Emotivnom slikom raznežio ceo svet! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Maluma

Kolumbijski reper Maluma obradovao je svoje fanove objavom na Instagramu da je postao otac devojčice kojoj su dali ime Paris. Srećne vesti podelio je putem društvene mreže gde je objavio sliku na kojoj drži svoju ćerkicu, sa sledećim rečima: 

- Devetog marta u 8:23 ujutro rođena je ljubav naših života Paris Londono Gomez. Hvala vam svima na čestitkama i lepim željama.

Uz objavu, Maluma se zahvalio svojoj partnerki Suzani, ističući: 

- Suzana, ljubavi. Hvala ti što si ispunila moj najveći san - da postanem otac. Nikad neću zaboraviti taj trenutak. Volim vas - ovo emotivno saopštenje oduševilo je mnoge, prikazujući koliko je srećan i zahvalan na ovom važnom životnom događaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Podsetimo, Maluma i Suzana su na originalan način saopštili vest o trudnoći, prikazujući trudnički stomak u jednom od spotova, a potom su sve češće objavljivali zajedničke slike koje su oduševile fanove. Njihova otvorenost i radost povodom dolaska bebe naišli su na veliku podršku i simpatije javnosti.

Ovo je zaista divna vest za Malumu i Suzanu, a fanovi širom sveta su oduševljeni i raduju se zajedno sa njima. Sigurni smo da će Maluma biti sjajan otac i da će njihova ćerka Paris doneti puno radosti i sreće u njihove živote. Sve najlepše želje idu ka ovoj mladoj porodici dok započinju ovaj novi i uzbudljivi period života.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading