SIN REŽIRA, MAMA UŽIVA: Glumica snimila VRELE scene sa ženom, STRASTI PODIVLJALE! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

29.02.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elizabet Harli totalno razuzdana u filmu svog sina Damijana.

SIN REŽIRA, MAMA UŽIVA: Glumica snimila VRELE scene sa ženom, STRASTI PODIVLJALE! (FOTO+VIDEO)

Foto: youtube.com/Movie Trailers Source

Glumica Elizabet Harli snimila je film "Strogo poverljivo", koji je režirao njen sin Damijan i svoj mami zadao zadatak da snimi vrelu scenu sa ženom! U trejleru koji je objavljen prikazana je razuzdana scena divljeg seksa popularne glumice sa mlađom koleginicom. 

Republika

Foto: youtube.com/The Jonathan Ross Show

 

Kako je mladi režiser rekao, ovaj film snimljen je za svega 18 dana, a sudeći po vrelim kadrovima namenjen je za uzrast 18+!

Drama prati Miju, koju glumi Džordžija Lok, uvučenu u "svet seksa, dvoličnosti i izdaje" dok pokušava da otkrije misteriju koju okružuje samoubistvo njene najbolje prijateljice Rebeke. Trejler prikazuje Miju kako se vraća na egzotično karipsko ostrvo gde je Rebeka umrla i uz razotkrivanje starih strasti, zaklinje se da će saznati istinu o smrti svoje prijateljice.

Elizabetin lik Lili zavodi Natašu, koju glumi mlada glumica Pir Kjaravara.

U intervjuu za People, njen sin Damijan otkrio je da mu je majka pre mnogo godina "obećala da će glumiti u njegovom prvom filmu", a kad je konačno dobio zeleno svetlo, "ona je odbacila sve kako bi to obećanje mogla i ostvariti".

Bilo je zadovoljstvo doći na posao i svaki dan raditi sa svojom mamom. Imali smo samo 18 dana da snimimo ceo film, tako da je naša telepatija bila od neprocenjive vrednosti. Neumorno raditi uz tako predanu i talentovanu glumačku ekipu bilo je zaista inspirativno. Večno sam zahvalan na poverenju i verovanju u mene svima koji su učetsvovali - rekao je Damijan i pohvalio svoju mamu.

- Svi uključeni zaslužuju javne izraze obožavanja (sve će doći u dogledno vreme), ali trenutno želim izraziti obožavanje Elizabet Harli, koja je još 2010, kad mi je bilo osam godina, obećala da će učestvovati u snimanju mog prvog kratkog filma. Ostala je verna svojoj riječi i čim je ovaj film dobio zeleno svetlo, mama je ostavila sve i odjurila na prekrasne Karibe da mi pomogne. Naš zajednički rad bio je san snova - podelio je na Instagramu.

Ovo nije prvi put da Elizabet glumi u nekom od projekata svog sina. Takođe je odletela u Sejnt Kits i Nevis zbog njegovog kratkog filma "The Boy on the Beach".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading