NAOMI KEMBEL SMUVALA 16 GODINA MLAĐEG MULTIMILIONERA: Vodio je na Bliski istok, planula ljubav IZNENADA!

Autor:

Zabava

29.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planetarno poznata manekenka i producent su već dugi niz godina dobri prijatelji, a sada su između njih sevnule i varnice.

NAOMI KEMBEL SMUVALA 16 GODINA MLAĐEG MULTIMILIONERA: Vodio je na Bliski istok, planula ljubav IZNENADA!

Foto: Credit: AMMAR ABD RABBO / AFP / Profimedia

Svetska top manekenka Naomi Kembel (53) zbližila se sa filmskim producentom  Muhamedom Al Turkijem (37), prenose strani mediji, pošto se ovaj dvojac na više javnih događaja pojavio zajedno.

Supermodel i multimilioner iz Saudijske Arabije poslednji put viđeni su zajedno na dodeli nagrada BAFTA početkom meseca. Kako piše The Sun, par je zajedno pozirao na crvenom tepihu, a navodno su i celu noć ostali zajedno u društvu.

Republika

Foto: Credit: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Muhamed Al Turki i Naomi Kembel se zajedno pojavljuju u javnosti

Od ranije je poznato da su Naomi i Muhamed već godinama dobri prijatelji, a on je u novembri 2021. podelio njihovu fotografiju iz Dohe.

Međutim, zajedno u javnosti se pojavljuju tek mesec kasnije, na filmskom festivalu Red Sea, gde su se držali za ruke, što je odmah navelo na sumnju da su ipak nešto više od prijatelja.

Od tada su uvek jedno drugom u pratnji na raznim javnim dešavanjima, što je nastavilo da podgreva sumnju o njigovoj bliskosti. I na zabavi povodom rođendana slavne manekenke, koja je održana prošle godine u Francuskoj, Muhamed je imao centralno mesto i sve vreme je sedeo pored slavljenice. 

- Par se nedavno još više zbližio kada je Naomi provela neko vreme s Muhamedom na Bliskom istoku. Činilo se da između njih "sevaju iskre" - prenosi dalje "The Sun", a izvor blizak manekenki trvdi:

- Provode dosta vremena zajedno i čini se da između njih postoje varnice, čak i ako je to u ovom trenutku samo prijateljstvo.

Inače, Naomin 16 godina mlađi bliski prijatelj je multimilioner, a bez obzira na veliku razliku u godinama, mnogi smatraju da su manekenka i producent odličan par.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading