RIJALITI UČESNIK HITNO HOSPITALIZOVAN: Fanovi zabrinuti, drug proveo deset sati pored njegovog kreveta! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od omiljenih učesnika rijalitija "Love Island" završio u bolnici!

RIJALITI UČESNIK HITNO HOSPITALIZOVAN: Fanovi zabrinuti, drug proveo deset sati pored njegovog kreveta! (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/chrishughesofficial

Bivši učesnik rijaliti šoua "Love Island", Kris Hjuz, ponovo je hitno hospitalizovan, a njegov prijatelj je proveo 10 sati uz njegov krevet. Ovo se dogodilo nakon što je omiljeni učesnik rijalitija otkrio da je bio u potrebi za medicinskom pomoći nakon što su se pojavili "simptomi mamurluka" ranije ovog meseca. Kris je podelio fotografiju iz bolnice na Instagramu uz komentar: "Sve se promenilo u sredu, NHS je bio neverovatan."

Republika

Foto: instagram/printscreen/chrishughesofficial

Kris Hjuz hospitalizovan

Neobjašnjivi simptomi

Kris je iznenadio mnoge svojim izveštajem o "simptomima mamurluka" koji su zahtevali medicinsku pomoć. Ova neobična situacija je privukla pažnju medija i fanova, ostavljajući mnoge u nedoumici o prirodi njegovih zdravstvenih problema.

Prijateljska podrška uz krevet

Njegov prijatelj je pokazao izuzetnu posvećenost tako što je proveo čitavih 10 sati uz Krisov krevet u bolnici. Ovaj gest prijateljstva je dirnula mnoge i izazvala lavinu podrške na društvenim mrežama.

Nakon što je Kris podelio svoje iskustvo na društvenim mrežama, mnogi su izrazili svoju zabrinutost i pružili reči podrške. Ova otvorena komunikacija o njegovom zdravstvenom stanju izazvala je talas empatije i podrške među njegovim pratiocima.

Uvažavanje medicinskog osoblja

Kris je takođe istakao izvanrednu brigu i pažnju koju je dobio od medicinskog osoblja Nacionalne zdravstvene službe (NHS). Njegova zahvalnost prema osoblju naglašava važnost njihovog rada i brige o pacijentima.

Ova situacija je podsetila mnoge na važnost brige o zdravlju i potrebu da se ozbiljno shvataju čak i simptomi koji se čine kao običan mamurluk. Krisov slučaj je poslužio kao podsetnik da je važno obratiti pažnju na znakove koje telo šalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading