VODITELJKU STAVILI NA STUB SRAMA ZBOG POKAZIVANJA MEĐUNOŽJA: Njen snimak razvlače po društvenim mrežama, ona udarila žestoku kontru!

Autor:

Zabava

24.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularnu influenserku i bivšu voditeljku urnišu zbog skandaloznog snimka.

VODITELJKU STAVILI NA STUB SRAMA ZBOG POKAZIVANJA MEĐUNOŽJA: Njen snimak razvlače po društvenim mrežama, ona udarila žestoku kontru!

Foto: Instagram/Lea Stanković

Srpska poznata influenserka, voditeljka i jutjuberka Lea Stanković uzor je mladim devojkama, budući da je njen kontent na društvenim mrežama o ženskoj lepoti, nezi, ali i ishrani, između ostalog. Međutim, sada se pojavio snimak zbog kog već danima gore društvene mreže. 

Naime, Lea Stanković je na Instagram profilu objavila video u kom pozira na snegu, a na sebi je imala provokativan bodi i bundu. Poznata jutjuberka na snimku nazdravlja i otvara skupoceni šampanjac, a ono što su njeni pratioci primetili jeste da joj je polni organ u nekoliko kadrova sevnuo iz bodija koji je nosila. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen/lastankovic

Lea Stanković

 

Kometari su se usijali na društvenim mrežama, budući da korisnici nisu navikli od Lee Stanković ovakav vid snimaka, već su je smatrali finom devojkom, koja nije sklona dramama i skandalima. Međutim, izgleda da joj se ovaj put omaklo, te su njeni pratioci primetili taj detalj. 

Kako su mnogi i sami zaključili, sve komentare na ovu temu Lea je sa svog Instagram profila brisala, ali korisnici Tvitera ne prestaju da bruje o ovom snimku i pehu koji se Lei dogodio.

- Lea, draga, zašto, pobogu? - glasio je jedan od komentara na ovu temu, a zatim su se korisnici nastavljali.

- "Ovo je baš neukusno, fuj", "Gotivim je, ali ovo je previše", "Baš je nisko pala, nije joj trebala ovakva reklama", "Degutantno", "Da je za OnlyFans, mogla bih da razumem", "Urinarna infekcija u najavi"... - glasili su samo neki od komentara ispod.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading