PEVAČICA SE IZBLAMIRALA ZA SVE PARE: Otkrivena njena najveća TAJNA, fanovi se ZAPREPASTILI! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže "izgorele" zbog poteza popularne pevačice, svet bruji o ovome!

PEVAČICA SE IZBLAMIRALA ZA SVE PARE: Otkrivena njena najveća TAJNA, fanovi se ZAPREPASTILI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, Shuterstock, profimedia

Normani Kordei Hamilton, jedna od najvećih mladih muzičkih zvezda u Sjedinjenim Američkim Državama, našla se u centru skandala zbog kojeg joj se svi podsmevaju. Naime, jedan od njenih glavnih profila objavio je sliku sa njene Instagram stranice, na kojoj se vidi da imaju pristup ovom profilu, te su svi zaključili da pevačica sama vodi svoj fan profil.

Ovaj fan profil je vrlo aktivan i ostavlja najlepše komplimente ispod pevačicinih objava, zbog čega se ona našla na udaru, kako su je sada optužili da samu sebe hvali.

"Kako će se Normani povratiti posle ovoga? Ja bih deaktivirala sve i vratila za deset meseci, kad svi zaborave", "Vrištim od smeha", "Trebalo bi da ugasi sve profile", "Ovo je blamantno", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Nakon što su pevačicu optužili da sama vodi svoj profil, neki od fanova stali su u njenu odbranu, te istakli da je veća verovatnoća da profil vodi neka od osoba iz njenog tima, a ne ona. Pevačica se još uvek nije oglasila.

Normani je rođena je 31. maja 1996. godine u Atlanti, Džordžija. Normani se proslavila kao članica grupe "Fifth Harmony", koja je stekla popularnost u muzičkom takmičenju "The X Factor" 2012. godine. Sa svojim izvanrednim glasom, plesnim veštinama i harizmom, Normani se istakla kao jedna od najupečatljivijih članica grupe. 

Nakon što je "Fifth Harmony" započela pauzu 2018. godine, Normani se okrenula samostalnoj karijeri. Njen prvi samostalni singl "Motivation" iz 2019. godine, odmah je postao hit zahvaljujući zaraznom ritmu i izvanrednom plesnom izvođenju u spotu. Normani je takođe ostvarila saradnju sa poznatim muzičarima kao što su Kalid, Sem Smit i Megan Di Stalion...

Republika

Foto: Shuterstock,

Normani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading