DOBILA RAK PLUĆA, A NIKAD NIJE ZAPALILA CIGARETU: Popularna glumica iz serije koju Srbija OBOŽAVA konačno ima RADOSNE VESTI!

Autor:

Zabava

21.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt Mikuči obavestila fanove da je pobedila rak!

DOBILA RAK PLUĆA, A NIKAD NIJE ZAPALILA CIGARETU: Popularna glumica iz serije koju Srbija OBOŽAVA konačno ima RADOSNE VESTI!

Foto: Shutterstock

Kej Mikuči

Poznata glumica Kejt Mikuči (43), koja se proslavila ulogom u seriji "Štreberi", obradovala je svoje fanove objavom na društvenoj mreži TikTok. Naime, Kejt je priznala da više nema rak, a otkrila je i da je nedavno imala operaciju.

- Želim samo da se zahvalim svima na lepim željama i za svu ljubav koju sam primala poslednjih nekoliko nedelja. Imam sjajne vesti, nemam više rak. Operacija koja je bila prošle nedelje je dobro prošla i ne treba da primam nikakve terapije više. Hvala svim mojim doktorima i medicinskim sestrama koji su se stvarno dobro brinuli o meni. Zahvaljujući njima saznala sam za rak vrlo rano. Mnogo sam srećna - rekla je ona u ovom snimku.

Republika

Foto: printscreen/tiktok

Kejt Mikuči

Inače, Kejt je nedavno objavila da je dobila rak pluća, što je začudilo sve, kako nikada u životu nije zapalila cigaretu.

Nešto u mojoj krvnoj slici je bilo vrlo visoko. Zato sam otišla preventivno kod lekara i on je uradio neke analize. Pregledao mi je srce i tada je primetio tačku u predelu pluća – ispričala je glumica.

- U bolnici sam. Juče sam imala operaciju zbog raka pluća s kojim se borim. Dijagnostikovali su ga jako rano. Čudno je da sam obolela jer nikad u životu nisam zapalila cigaretu - rekla je popularna glumica tada.

RAK PLUĆA

Ovo je oboljenje koje može da se leči, ukoliko se otkrije u početnim fazama. Nažalost, naša zemlja je druga zemlja u Evropi po smrtnosti od ovog raka. Karcinom napreduje brzo. Godišnje oboli oko 7.000 ljudi od njega, a umre 5.000. Glavni faktor rizika je pušenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading