POZNATA PEVAČICA IMA NEIZLEČIVU BOLEST: Prvi put javno otvorila dušu o svojoj BORBI!

Autor:

Zabava

21.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bijonse boluje od neizlečive bolesti!

POZNATA PEVAČICA IMA NEIZLEČIVU BOLEST: Prvi put javno otvorila dušu o svojoj BORBI!

Foto: youtube.com/Beyoncé Brazil

Bijonse

Slavna pevačica Bijonse nedavno je oduševila publiku najavom novog albuma na Superboulu, ali je istovremeno iznenadila javnost otkrivanjem svoje dugogodišnje borbe sa psorijazom. U intervjuu za magazin "Essence", Bijonse je podelila intimne detalje o svom detinjstvu provedenom u frizerskom salonu svoje majke, gde je otac nanosio ulje na njeno teme kako bi tretirao psorijazu. Ova autoimuna bolest kože, kako je istakla, prilično je nepredvidiva i nikada se kompletno ne leči.

- U salonu moje majke sam provela detinjstvo. Otac mu je tu nanosio ulja na skalp, kako bi mi tretirao psorijazu. I danas se svega toga dobro sećam, te uspomene su mi svete - objašnjavala je za „Essence", prvi put tada istakavši da ima ovu autoimunu bolest kože koja je prilično nepredvidiva; vremenom se povlači, vraća, ali nikad ne leči kompletno.

Republika

Foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/ steps2it2

Bijonse

- Razgovori koji se vode u frizerskim salonima ili berbernicama pružaju osećaj zajednice onima koji tamo odlaze ne bi li gotovo pobegli od svoje svakodnevice. Za njih, to je mesto gde se smeju, dele tajne jedni sa drugima, osećaju se lepo, prenose mudrosti... Bitno je imati tako nešto - nastavila je Bijonse, koja je nedavno i sama izbacila liniju proizvoda za negu kose.

Pevačica je takođe objasnila da se, i pored spekulacija, odrekla svoje duge kose još od kada je postala majka. Ova odluka predstavljala je njen način da se suprotstavi društvu koje nameće određene standarde ženske lepote i da se oslobodi svih stega. Bijonse je time poslala snažnu poruku o prihvatanju sebe i slobodi izražavanja, ističući važnost individualnosti i autentičnosti.

Republika

Foto: Printscreen/ Instagram/beyonce

Bijonse

Kroz ove izjave, Bijonse je otvorila nove perspektive o svojoj ličnoj borbi sa psorijazom, ali i o važnosti podrške i zajedništva u frizerskim salonima, kao i o simboličkom značaju promene frizure kao izraza ličnog oslobođenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading