PARTIZAN U "GRUPI SMRTI"! Crno-beli igraju protiv Mančester sitija i Ajaksa!

Autor:

Sport

21.02.2024

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na velikim iskušenjima ekipa iz Humske.

PARTIZAN U "GRUPI SMRTI"! Crno-beli igraju protiv Mančester sitija i Ajaksa!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Partizan je dobio čast da bude među učesnicima na prestižnom "Ajaks Fjučer kupu", turniru koji predstavlja izuzetnu priliku za mlade fudbalere da pokažu svoj talenat i steknu vredno iskustvo. Uzbuđenje je dodatno poraslo nakon žreba, koji je doneo zanimljive protivnike za crno-bele.

Teška grupa sa jakim rivalima

Crno-beli su se našli u grupi sa renomiranim protivnicima poput Ajaksa, Mančester sitija i brazilskog Atletiko Paranensea. Ova grupa obećava uzbudljive utakmice i priliku da mladi fudbaleri kluba iz Humske pokažu svoje umeće protiv vršnjaka iz najjačih svetskih akademija.

Republika

Foto: Starsport

Kvinsi Menig je imao priliku da igra na "Ajaks Fjučer kupu"

Sistem takmičenja i izazovi

Prestižni turnir se održava od 2010. godine, a nudi izazovni format takmičenja. Nakon grupne faze, prvi timovi iz svake grupe će se boriti u finalu, dok će ostale ekipe imati priliku da se bore za pozicije od trećeg do sedmog mesta. Ovo će biti prilika za Partizanove fudbalere da testiraju svoje veštine i mentalnu snagu u međunarodnom okruženju.

Zanimljivosti o "Ajaks Fjučer kupu"

Danski Nordsjeland, aktuelni šampion, braniće titulu na ovogodišnjem turniru. Takođe, zanimljivo je da je Ajaks osvojio najviše trofeja na ovom takmičenju - čak pet puta. Posebno intrigantno je to što je doskorašnji fudbaler Partizana, Kvinsi Menig, 2012. godine bio proglašen za najboljeg igrača turnira dok je nosio dres "kopljanika".

Učešće Partizana na "Ajaks Fjučer kupu" predstavlja veliku čast za klub i priliku za mlade fudbalere da steknu neprocenjivo iskustvo i pokažu svoj talenat pred svetskom publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading