PREMINUO SLAVNI VODITELJ: Porodica ne može da dođe sebi, izdali zvanično saopštenje!

Autor:

Zabava

13.02.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni voditelj odlikovan je na početku ove godine, sve je šokirala vest o njegovoj smrti!

PREMINUO SLAVNI VODITELJ: Porodica ne može da dođe sebi, izdali zvanično saopštenje!

Foto: Credit: Ian West / PA Images / Profimedia

Stiv Rajt, prezenter koji je radio na BBC radiju 2, tragično je preminuo u 69. godini, prenosi "BBC". Neutešna porodica se oglasila i saopštila tužne vesti:

- Sa velikom tugom i žaljenjem saopštavamo da je preminuo naš voljeni Stiv Rajt. Pored sina Toma i ćerke Lusi, Stiv iza sebe ostavlja i brata Lorensa, kao i oca Ričarda.

Takođe i voljene prijatelje i kolege, kao i milione slušalaca koji su imali sreću i zadovoljstvo da Stiva puste u svoje živote, kao jednu od britanskin najdugotrajnijih i popularnijih radio ličnosti.

Dok svi tugujemo, porodica moli za privatnost u ovom izuzetno teškom vremenu - glasi saopštenje neutešne porodice, prenose britanski mediji.

Republika

Foto: Credit: Ian West / PA Images / Profimedia

Stiv Rajt

Stiv Ričard Rajt, koji je bio odlikovan Ordenom Britanske imperije, rođen je 26. avgusta 1954. godine u Londonu. Bio je radio ličnost, di-džej i povremeno prezenter na televiziji. Zaslužan je za uvođenje "zoo" formata u britanske radio-emisije, gde više prezentera neformalno razgovara između sebe. 

Na BBC radio stigao je 1980. godine, gde je preuzeo terim subotom uveče, a potom subotom ujutru. Na BBC radio 2 prešao je u martu 1996. godine. 2006. godine se pisalo da je za godinu dana na ovom radiju zaradio 440.000 funti. 

Malo toga se znalo o njegovom privatnom životu. Oženio je Sindi Robinson, sa kojom je dobio dvoje dece, a potom razveo 1999. godine. Bio je alergičan na pera i penicilin. Izjavio je da nema vremena da traži novu partnerku, zbog toga što previše radi na svojim radio-emisijama.

Odlikovan je Ordenom Britanske imperije na početku 2024. godine za svoj doprinos radiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading