REKLA, PA POREKLA: Elen Pompeo ipak ne napušta "Uvod u anatomiju"? ISTINA OTKRIVENA U TREJLERU!

Autor:

Zabava

11.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema tek objavljenom trejleru za 20. ciklus, gledaćemo i u novim epizodama hit serije.

REKLA, PA POREKLA: Elen Pompeo ipak ne napušta "Uvod u anatomiju"? ISTINA OTKRIVENA U TREJLERU!

Foto: Instagram/greysabc

Kao bomba eksplodirala je vest da Elen Pompeo napušta seriju "Uvod u anatomiju", posle 20 godina! Ipak, sudeći po trejleru za 20. sezonu slavnu glumicu gledaćemo i u novim epizodama.

Ona će ponovo obući beli mantil i nastaviti život svoje junakinje doktorke Grej u hit seriji nagrađenoj sa četiri Emija, dva Zlatna globusa i više od 40 nominacija za oba prestižna televizijska priznanja.

Gluma se po svemu sudeći predomislila i još nije spremna da se glumački oprosti od klinike koja joj je stvorila karijeru, iako je prošle godine donela odluku da će se povući iz projekta kao glumica i karijeru nastaviti kao izvršni producent.

 

 

Novi trejler najavio je još nekoliko iznenađenja, među kojima su i povratak doktora Nika Marša (Skot Spidman), iako je bilo naznaka da će on i Grejova osećanja koja gaje jedno prema drugom nastaviti da neguju u Bostonu. Povratak Marša u bolnicu samo je argument više u prilog da ćemo Meredit u nastavku gledati češće nego što je to bilo predviđeno. Takođe, u novoj sezoni gledaćemo i Kamilu Ladington u roli Džo, koja će u novoj sezoni biti u šemi sa Linkom koga tumači Kris Karmak.

Međutim, još jedna zanimljivost tiče se i jedne od najozbiljnijih bivših zvezda serije "Uvod u anatomiju", glumice Ketrin Higl, koja je uz Elen Pompeo, Dempsija i Sandru O, bila jedno od zaštitnih lica serijala. U trenutku kada je najavljeno da će se Pompeova povući iz serije, počela su govorkanja da bi se Ketrin mogla vratiti u "Uvod", budući da je njena Izi imala ozbiljnu bazu obožavalaca. Kako se priča u američkim medijima, upravo je Elen glavni razlog što od povratka Higlove nema ništa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading