PRVA POBEDNICA SANREMA POSLE DESET GODINA: Pevačica se PROSULA pred publikom, pa OČARALA Italiju!

Autor:

Zabava

11.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma "La noia" pokupila je simpatije publike i žirija!

PRVA POBEDNICA SANREMA POSLE DESET GODINA: Pevačica se PROSULA pred publikom, pa OČARALA Italiju!

Foto: Credit: Ettore Ferrari / Zuma Press / Profimedia

Festival Sanremo 2024 zvanično je završen posle pet večeri šoua. 74. izdanje Sanrema zaista je bilo jedno za pamćenje sa toliko talenta prikazanog tokom svih pet večeri, a Italija nakon 10 godina ima žensku pobednicu - Anđelinu Mango, koja je takmičenje osvojila sa pesmom "La noia".

Republika

Foto: Credit:MariaLauraAntonelli/AGF/SipaPress/EttoreFerrari/ZumaPress/Profimedia

Anđelina Mango je pobedila na Sanremu

Na početku večeri, Amadeus je predstavio rangiranje svih 30 izvođača na osnovu svih glasova sakupljenih tokom prve četiri večeri. Nakon toga, svih 30 učesnika su se poslednji put popeli na scenu i izveli svoje pesme. Kada su svi izveli svoje pesme, glasovi su prebrojani i dodati postojećem rangiranju, kako bi se ono finaliziralo.

Anđelina je očarala publiku i žiri i odnela pobedu, a tokom nastupa desio joj se zanimljivi peh. Naime, ona je pala na bini, ali je vrlo brzo ustala. 

Anđelina je odlučila da iskoristi mogućnost da predstavlja Italiju na Evroviziji.

Republika

Foto: Credit:MariaLauraAntonelli/AGF/SipaPress/Profimedia

Anđelina će danas odlučiti da li će predstavljati Italiju na Evroviziji

Ko je Anđelina Mango?

Anđelina (10. april 2001.) e italijanska pevačica i tekstopisac rođena u Maratei. Anđelina je odrasla okružena muzikom jer su joj roditelji bili muzičari, što ju je navelo da pronađe strast prema tome. Odrastajući, naučila je da svira gitaru, klavir i naravno, peva. Nakon što se preselila u Milano nakon očeve smrti, odlučila je da nastavi svoje prethodne studije, kao i da osnuje bend sa svojim bratom gde je pevala dok je on bio bubnjar.

Što se tiče njene karijere, Mango je aktivna u muzičkoj industriji od 2020. godine kada je objavila svoj prvi singl "Va tutto bene", a ubrzo zatim i svoj prvi EP "Monolocale". 2021. godine, vidimo da njena muzička karijera počinje da se ubrzava. Čak je nastupala i tokom Milanske muzičke nedelje u novembru 2021. Nakon toga, nastupila je na Sanremo Giovani sa pesmom "La tua buona colazione", ali nije izabrana kao jedna od finalista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading