"SPAJS GRLS" PONOVO NA OKUPU! Sprema se GALA PROSLAVA povodom 30 godine karijere!

Autor:

Zabava

08.02.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Volela bih da ih sve vidim", izjavila je Džeri Halivel, bivša "spajsica".

"SPAJS GRLS" PONOVO NA OKUPU! Sprema se GALA PROSLAVA povodom 30 godine karijere!

Foto: Columbia Pictures Collection / Everett / Profimedia

Pop grupa "Spajs grls" koja je stekla planetarnu popularnost devedesetih godina ove godine obeležava 30 godina od osnivanja, a tim povodom devojke bi ponovo mogle da stanu na scenu i nastupe pred publikom.

Obožavaoci popularnih "spajsica" uvereni su da će se pevačice ponovo okupiti i zajedno nastupiti na festivalu Glastonberi, a mnogobrojna nagađanja o tome dodatno je podgrejala izjava bivše članice grupe Džeri Halivel (sada Horner), koja je do 1998. bila deo grupe "Spajs grls".

Naime, "Džindžer spajs" je izjavila da bi u nekom trenutku Viktorija Bekam, Mel Bi, Mel Si i Ema Banton i ona mogle da naprave proslavu povodom 30 godina od osnivanja benda.

Republika

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

 

- U jednom trenutku bih volela da uradim nešto. Želela bih da ih vidim, to je uvek lepo - rekla je Džeri i naglasila da je zahvalna svima koji su ih podržali na putu slave.

Na pitanje novinarke da li će upriličiti neku poslasticu za verne fanove povodom velike proslave benda, "spajsica" je zagonetno odgovorila:

- Kad bude pravo vreme biće nešto.

Ženska pop grupa "Spajs grls" počastvovana je kolekcijom poštanskih markica Kraljevske pošte Velike Britanije povodom 30. godišnjice od osnivanja tog benda, koje će biti u prodaji od 11. januara.

Na 10 najznačajnijih markica nalaze se slike performansa sa Britanske dodele nagrada 1997. godine, različitih emisija i njihovog ponovnog okupljanja na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. Kolekcija sadrži i portrete snimljene na setu filma "Spajs vorld" iz 1997. godine.

"Spajs grls" su 1994. godine osnovali dvojac otac i sin Bob i Kris Herbert, koji su želeli da osnuju devojački bend koji bi bio rival preovlađujućim muškim bendovima.

Sastavljen je petočlani bend sa Mišel Stivenson, koju je ubrzo zamenila Ema Banton. Grupu su činile i Viktorija Bekam (tada Adams), Melani Braun, Melani Čizom i Džeri Halivel.

Svetsku slavu stekle su 1996. godine svojim prvim hitom "Vonabi", a iste godine su izdale svoj prvi album "Spajs", koji drži rekord za najprodavaniji album ženske grupe u istoriji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading