ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK KRUŽI INTERNETOM: Kanje Vest u JEZIVOM izdanju se pojavio u javnosti - ŠTA MU SE DESILO? (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanje Vest napravio je totalni hit na društvenim mrežama!

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK KRUŽI INTERNETOM: Kanje Vest u JEZIVOM izdanju se pojavio u javnosti - ŠTA MU SE DESILO? (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Kanje Vest, poznati reper i modni ikona, i ovoga puta je privukao pažnju javnosti svojim neobičnim modnim izborom. Na nedavnoj košarkaškoj utakmici svog sina Sainta, 46-godišnji reper je izazvao pažnju noseći masku sličnu onoj koju nosi lik Džejsona Vurhiza iz kultnog horor filma "Petak 13". Ova neobična maska, uparena sa crnom jaknom, pantalonama i cipelama, kao i kožnim rukavicama, definitivno je izazvala pometnju među prisutnima.

Odmah nakon što su se pojavile fotografije Kanjeovog neobičnog izgleda, društvene mreže su eksplodirale komentarima. Mnogi su se pitali kako će se Kanjev sin osećati nakon ovakvog javnog nastupa svog oca. Kritike su se nizale, a mnogi su izrazili zabrinutost za emotivno stanje malenog Sainta.

 

 


Ova nije prvi put da je Kanje Vest iznenadio javnost svojim modnim izborom. Nedavno je istu masku nosio i na koncertu Travisa Skota u Orlandu, gde je bio gost iznenađenja. Očigledno je da reper voli da eksperimentiše sa svojim izgledom, ali ovakvi ekstravagantni modni izleti izazivaju različite reakcije kod javnosti.

Poslednjih nedelja, Kanje Vest privlači pažnju i fotografijama svoje 29-godišnje supruge Bjanke Censori, koja redovno objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama. Ove fotografije su izazvale različite komentare, a mnogi su se zapitali da li je ovo deo njihovog javnog imidža ili je reč o nečem drugom.

Kanje Vest i dalje ostaje enigma kada su u pitanju njegovi modni izbori, ali je jasno da će uvek izazivati pažnju svojim neobičnim stilom.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading