NASTAVLJA SE DRAMA BIVŠEG PARA: Pevač brutalnom porukom izazvao GNEV JAVNOSTI, ovo niko nije očekivao!

Autor:

Zabava

01.02.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džastin Timberlejk šokirao potezom nakon oglašavanja Britni Spirs!

NASTAVLJA SE DRAMA BIVŠEG PARA: Pevač brutalnom porukom izazvao GNEV JAVNOSTI, ovo niko nije očekivao!

Foto: Tanjug/AP

Džastin Timberlejk

Na nedavnom koncertu u Njujorku, Džastin Timberlejk je izazvao veliku pažnju javnosti svojom izjavom koja je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama. 

- Želeo bih da iskoristim ovu priliku da se je*eno nikome ne izvinjavam - rekao je on pre nego što je zapevao pesmu "Cry Me a River".

Ova izjava je usledila nakon nedavnog izbacivanja njegovog novog studijskog albuma, koji je pohvalila i sama Britni Spirs.


Nakon ovih događaja, društvene mreže su bukvalno eksplodirale od komentara. Dok su neki osudili Džastinov postupak, drugi su stali u njegovu odbranu. Jedan od korisnika je komentarisao: "Kakav kreten", dok je drugi dodao emotikone smajlića koji povraća. Međutim, bilo je i onih koji su podržali Džastina i osudili Britni. Jedan komentar glasio je: "Ona je loša osoba, a njeni fanovi su užasni ljudi."

Republika

Foto: Profimedia

Džastin Timberlejk i Britni Spirs

Britni i Džastin su bili u vezi tri godine, od 1999. do 2002. godine, a nedavno je Britni objavila memoare "The Woman In Me" u kojima je opisala svoju turbulentnu prošlost sa Džastinom. Posebno je istakla Džastinovo nagovaranje na pobačaj, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Nakon objavljivanja memoara, Britni se javno izvinila zbog nekih delova knjige, uključujući i spomenuti događaj.

- Želim da se izvinim za neke stvari koje sam napisala u svojoj knjizi. Ako sam ikoga uvredila, od ljudi do kojih mi je stalo, jako mi je žao - izjavila je ona.

Takođe je istakla da obožava Džastinovu novu pesmu "Selfish".

U memoarima je Britni opisala svoj osećaj nakon raskida kao "bludnicu koja je slomila srce američkom zlatnom dečku". Takođe je objasnila da je pobacila jer Džastin nije bio spreman da postane otac, navodeći da je on rekao da nisu spremni za dete u njihovim životima.

Republika

Foto: Profimedia

Džastin Timberlejk i Britni Spirs

Ovi događaji između Džastina Timberlejka i Britni Spirs su ponovo pokrenuli javnu raspravu o njihovoj prošlosti i odnosu, ostavljajući mnoge da se pitaju o mogućim daljim reperkusijama.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading