NEOČEKIVANI OBRT NAKON STRAVIČNOG PRIZNANJA: Svet digla na noge detaljima o ABORTUSU, a sad se obratila BIVŠEM!

Autor:

Zabava

29.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak drame Britni Spirs i Džastina Timerlejka koja je potresla ceo svet!

NEOČEKIVANI OBRT NAKON STRAVIČNOG PRIZNANJA: Svet digla na noge detaljima o ABORTUSU, a sad se obratila BIVŠEM!

Foto: Profimedia

Džastin Timberlejk i Britni Spirs

Britni Spirs je nedavno izazvala dosta pažnje svojim memoarima "The Woman In Me", u kojima je iznela brojne tvrdnje o svom bivšem dečku, Džastinu Timberlejku. Međutim, nedavno se javno izvinila zbog nekih stvari koje je napisala, ističući da joj je žao ako je nekoga povredila.

U svojoj objavi na Instagramu, Spirs je istakla da je želela da se izvini za određene delove svoje knjige, naglašavajući da joj je stalo do ljudi koje voli. Takođe, pohvalila je Timberlejkove nove pesme "Selfish" i "Sanctified", čime je privukla pažnju javnosti.

Obožavaoci Britni Spirs bili su oduševljeni kada su pročitali njenu stranu priče u memoarima, a nedavno su čak vratili njenu pesmu "Selfish" iz 2011. godine na muzičke lestvice nakon što je Džastin Timberlejk objavio novi singl istog naziva. Očigledno je da je interesovanje za njihovu prošlu vezu i dalje veoma prisutno među publikom.

Republika

Foto: Promo/Laguna

Britni Spirs knjiga

U svojoj knjizi, Britni Spirs je kritikovala Džastina Timberlejka zbog načina na koji je predstavio njihovu vezu u javnosti, posebno se osvrćući na pesmu "Cry Me A River" i spot za istu, u kojem je korišćena njen izgledalica. Takođe, optužila ga je za neverstvo i navela da ju je nagovarao na abortus kada je zatrudnela, tvrdeći da nije bio spreman da postane otac.


Džastin Timberlejk se osvrnuo na kritike tokom jednog nastupa u Las Vegasu, naglašavajući da ne želi da omalovažava Britni. Ipak, bliski izvor je otkrio da se Džastin nikada lično nije izvinio Britni i da ne želi da daje javne komentare kako ne bi stao na put da ispriča svoju verziju priče.
Republika

Foto: Profimedia

Britni Spirs i Džastin Timberlejk

Cela situacija između Britni Spirs i Džastina Timberlejka i dalje privlači pažnju javnosti, a obožavaoci su podeljeni u stavovima o njihovoj prošloj vezi i kontroverzama koje su izbile nakon objavljivanja memoara.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading