TRUDNA SOFIJA RIČI: Poznata influenserka objavila srećne vesti!

Autor:

Zabava

25.01.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata influenserka u drugom stanju!

TRUDNA SOFIJA RIČI: Poznata influenserka objavila srećne vesti!

Foto: Instagram/sofiarichiegrainge

Sofija Riči Grejndž, poznata influenserka, nedavno je šokirala javnost otkrićem svoje trudnoće. Iako je vešto skrivala ovu vest od javnosti, Sofija je odlučila da podeli detalje o svojim počecima u trudnoći.

Kako je Sofija otkrila, saznala je za svoju trudnoću dok je boravila u Milanu, uživajući u Nedelji mode i reviji modne kuće Prada. Iako je osećala nelagodnost, pripisala je simptome umoru i nije ozbiljno razmatrala mogućnost trudnoće. Međutim, planirani koncert Eda Širana naveo ju je da uradi test trudnoće, koji je pokazao pozitivan rezultat.

- Bila sam trudna oko četiri nedelje. Bila sam na putovanju u Milanu na Nedelji mode, a išla sam i na reviju Prade. Osećala sam se užasno, ali nisam mnogo razmišljala o tome. Mislila sam da je u pitanju umor - rekla je ona.

Sofija je podelila da je odmah obavestila svog partnera Eliota o trudnoći i da su zajedno proživeli emotivni trenutak otkrića. Eliot je pokazao svoju zaštitničku prirodu i pružio podršku Sofiji, što je dodatno učinilo ovaj trenutak nezaboravnim za oboje.

- Odmah je rekla Eliotu da uđe u svoj auto i ode u "CVS" da pokupi još tri najbolja testa za trudnoću koje je mogao da pronađe. Bio je baš uzbuđen. Razgovarali smo ceo put telefonom, a kada je došao kući, pokušao je da zaštiti moje emocije i očekivanja, pa mi je rekao: 'Ako su ove negativne, nemoj da se uznemiravaš. Naš trenutak će doći.' Kada smo u isto vreme pogledali sva tri testa, svi su bili pozitivni. Plakali smo oboje. Bilo je ludo i neodoljivo. Eliot je veoma zaštitnički nastrojen, čak i sa svojim prijateljima - ispričala je Sofija za Vogue.


Otkriće trudnoće Sofije Riči Grejndž izazvalo je veliku pažnju javnosti, koja je sa nestrpljenjem očekivala ovu vest. Nakon što je influenserka podelila svoju priču, brojni fanovi su pružili podršku i čestitali joj na ovoj važnoj životnoj fazi.

Sofijin iskreni i emotivni opis otkrića trudnoće otkriva njenu ranjivu stranu i dodatno je povezuje sa svojom publikom. Očekuje se da će Sofija nastaviti da deli svoje iskustvo trudnoće sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, čime će inspirisati mnoge žene koje prolaze kroz istu fazu života.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading