MNOGO JE VOLEO DA ŠIKA! Šeki Turković izneo hit detalje o pokojnom Šabanu Šauliću, EVO šta se nije znalo! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.01.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne može da zamisli kako su izgledale naše noći! Može samo onaj ko je prisustvovao svemu tome!

MNOGO JE VOLEO DA ŠIKA! Šeki Turković izneo hit detalje o pokojnom Šabanu Šauliću, EVO šta se nije znalo! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Pevač Šeki Turković se prisetio druženja sa pokojnim kolegom Šabanom Šaulićem, pa je otkrio da je on voleo da popije, te i da pamti noći koje su zajedno provodili.

Pa, bilo je nas kolega koji smo bili nerazdvojni, uglavnom bili su svi velike zvezde. Poznati pevači sa kojima sam se ja u to vreme družio i pevao su mi uvek pored srca. A najviše sam se družio sa Šabanom Šaulićem, on je bio predivan čovek, a o kvalitetima njegovim pevačkim, nećemo da pričamo. S njim si mogao da se družiš 100 godina! Taj nikad nijednu ružnu reč za kolegu nije rekao, u smilu da neko loše peva i tako to. On je voleo da šika, da se druži, dok mu je lepo. E kad mu nije lepo, onda se spava. Tako je bilo s njim se družiti, majke mi, nažalost nema ga više među nama - rekao je Turković za Kurir.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Šaban Šaulić

 

On se kaže da su znali zajedno do jutra da sede po lokalima.

- Niko ne može da zamisli kako su izgledale naše noći u kafanama! Može samo onaj ko je prisustvovao svemu tome. Voleli smo da pričamo o svemu i svačemu, da nazdravimo i nikad među nama nije bilo zle krvi. Danas toga više nema. Svi su se otuđili, nema više te topline među ljudima. Počeli smo da živimo kao na zapadu. Svi su po šablonu use i u svoje kljuse. Mnogo me to rastužuje, ali šta da radimo. Svako vreme nosi svoje - kaže pevač.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading