SUZE NA DODELI EMI NAGRADA: Kolege se pesmom oprostile od Metjua Perija

Autor:

Zabava

16.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslovna numera iz serije "Prijatelji" u kojoj se Peri proslavio ulogom Čendlera Binga izvedena je u čast glumca koji je nedavno tragično preminuo. Malo ko je uspeo da ostane imun na reči "I'll Be There For You".

SUZE NA DODELI EMI NAGRADA: Kolege se pesmom oprostile od Metjua Perija

Foto: AP Rich Fury

Na sinoćnoj dodeli Emi nagrada, na kojoj su trijumfovale serije „Naslednici" (Succession), „Medved" (The Bear) i „Beef" , odata je počast umetnicima koji su nas napustili. Među njima je i glumac Metju Peri, zvezda serije "Prijatelji".

Segment In Memoriam uvek izaziva suze, a njegovi obožavatelji bili su posebno pogođeni kada je puštena tematska pesma iz serije "Prijatelji" - "I'll be there for you". 

Muzičar Čarli Put izvodio je pesmu "See You Again" dok su se na ekranu pojavljivala imena preminulih umetnika, a kad se na poslednjoj fotografiji prikazao lik Metjua Perija Čarli je otpevao deo pesme „I’ll Be There For You“.

- "On će uvek biti tu za nas“, „Tematska pesma iz Prijatelja/posveta Metjuu Periju na dodeli Emija stvarno me je oduševila“, „Nisam bila spremna za Matjua Perija na kraju“ -  komentisali su ljudi na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Shutterstock

 

Na dodeli Emija je odata počast brojnim preminulim umetnicima, a među njima su Suzan Somers, Pol Rubens, Barbra Volters, Lesli Džordan, Lens Redik, Angus Klaud…

Podsećamo, Metju Peri je preminuo 28. oktobra prošle godine, a razlog su ketamin i utapanje i njegova smrt se vodi kao nesrećni slučaj. Nadležne službe nakon završene obdukcije saopšile su rezultate.

Medicinsko odeljenje okruga Los Anđeles utvrdilo je uzrok smrti 54-godišnjeg glumca Metjua Langforda Perija kao akutne posledice ketamina. Faktori koji doprinose smrti Perija uključuju utapanje, bolest koronarnih arterija i efekte buprenorfina (koji se koristi za lečenje poremećaja upotrebe opioida). Način smrti je nesrećan slučaj - navodi se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading