POČINJE TRKA ZA EMI NAGRADE: Serija u kojoj će glumiti Miloš Biković MEĐU FAVORITIMA!

Autor:

Zabava

15.01.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon četiri meseca odlaganja zbog štrajkova u Holivudu, elita američke televizije sastaje se večeras u Los Anđelesu na 75. dodeli Emi nagrada.

POČINJE TRKA ZA EMI NAGRADE: Serija u kojoj će glumiti Miloš Biković MEĐU FAVORITIMA!

Foto: Shutterstock

Serija "Naslednici", koja je osvojila Zlatni globus u kategoriji Najbolja dramska serija, izdvojila se kao najveći favorit za Emi nagradu sa čak 27 nominacija. 

Za ovo laskavo priznanje, televizijski ekvivalnet Oskara, boriće se mnogi popularni naslovi, a među favoritima našla se i serija "Beli lotos" u kojoj će zaigrati i Miloš Biković

Srpski glumac će se pridružiti ekipi "Belog lotosa" na snimanju treće sezone. Početak snimanja planiran je za februar na ostrvima Koh Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom letovalištu „Beli lotos". Glumačku postavu čine Kristijan Fridel, Morgan O'Rajli, Lesli Bib, Keri Kun, Dom Hetrakul, Džejsona Ajzaksa, Mišel Monagen, Parker Posei, Natašu Rotvel i Tejmi Taptimtong.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Za najbolju dramsku seriju su nominovane su i "Kuća zmaja", "Andor", "Bolje pozovite Sola", "Yellowjackets" i "Kruna".

Troje od šest nominovanih za najboljeg glumca u dramskoj seriji dolaze upravo iz "Naslednika" - Kiran Kalkin, Džeremi Strong i Brajan Koks. Sara Snuk je favorit za nagradu za najbolju glumicu, a Metju Mekfadjen, koji je upravo osvojio Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca u seriji, ima dobre šanse da to ponovi.

 

 

Dodela Emi nagrada tradicionalno se održava u septembru, ali je ovog puta ceremonija pomerena za januar zbog štrajka u Holivudu. Ceremonija koju će voditi glumac Entoni Anderson počinje u Los Anđelesu u 17 sati po lokalnom vremenu, a iz godine u godinu je primetan pad gledanosti ovog programa, pa je tako prošlogodišnju dodelu Emi nagrada pratilo 5,9 miliona gledalaca, što je manje i od one održane 2020. usred pandemije koronavirusa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading