SADA I ZVANIČNO: Razvodi se Džejson Momoa! OTKRIVENI ŠOK DETALJI!

Autor:

Zabava

09.01.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lisa Bonet iznenada je podnela zahtev za razvod braka od jednog od najpoželjnijih frajera na svetu. Njihova ljubav trajala je ukupno 16 godina.

SADA I ZVANIČNO: Razvodi se Džejson Momoa! OTKRIVENI ŠOK DETALJI!

Foto: Wikipedia

Nakon skoro dve godine otkako su stavili tačku na svoju ljubav Lisa Bonet je konačno podnela zahtev za razvod od Džejsona Momoa, objavio je Page Six na osnovu sudskih dokumenata. Bonet je tražila zajedničko starateljstvo nad njihovo dvoje dece i kao datum njihovog razdvajanja navela 7. oktobar 2020.

Veza između Bonet i Momoa datira još od 2005. godine kada su počeli da se zabavljaju, a tajno su se venčali u oktobru 2017. Međutim, u januaru 2022. godine, glumci su otkrili da prolaze kroz izazovnu fazu, što je dovelo do njihove konačne odluke da se rastanu.

Tim povodom supruga slavnog glumca je izjavila da su izašli u javnost sa pričom o njihovim intimnim problemima iz poštovanja jedno prema drugom. 

Bivši par važio je ne tako davno za jedan od najskladnijih, Momoa je bio u odličnim odnosima sa Lenijem Kravicom, sa kojim Lisa Bonet ima ćerku Zoi Kravic.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Lisa Bonet

Nakon što se prvi put u javnosti pročulo da im je brak u krizi i da sledi rastanak medijima se proširila informacija da je zvezda "Igre prestola" odlučila da život nastavi na ulici, tačnije u kamperu. 

Dok se Liza baškarila u luksuznoj vili, Džejson je, prema tvrdnjama neimenovanog izvora lista The Sun, pronašao privremeni smeštaj, ali ne bilo kakav. Navodno, reč je o vrlo luksuznom kamperu za koji je glumac izdvojio 750.000 dolara i opremljen je tako da Momoi baš ništa ne fali dok ne nađe trajno rešenje. 

Popularni "Akvamen" koji je očarao domaću javnost, samo četiri meseca nakon rastanka od Lise navodno je bio u vezu s glumicom Eizom Gonzales, što par nikada nije potvrdio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading