VRUĆE IZDANJE RIJALITI ZVEZDE: Kupaći od končića jedva prekrio intimne delove, društvene mreže se USIJALE! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje da iznenađuje svoje pratioce!

VRUĆE IZDANJE RIJALITI ZVEZDE: Kupaći od končića jedva prekrio intimne delove, društvene mreže se USIJALE! (FOTO)

Foto: Instagram

Kendal Džener, članica porodice Kardašijan-Džener, izazvala je pažnju javnosti svojim preobražajem kako u stilu odevanja, tako i u fizičkom izgledu. Njen provokativniji stil, koji je privukao pažnju modnih stručnjaka, rezultirao je njenim plasmanom među 15 najbolje odevenih svetskih zvezda prema izboru Vogue-a.

Njen stil odevanja postao je sve provokativniji, ali ništa manje uspešan, što se posebno videlo nedavno kada je objavila seriju izazovnih slika u tanga kupaćem kostimu na Instagramu. Ovi provokativni modeli za plažu postali su njen zaštitni znak, pa čak i pre nego što je promenila svoj stil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Jedna od najvećih dilema koju je Kendal izazvala svojim izgledom jeste povećanje zadnjice, što je navelo mnoge da se pitaju da li je podvrgnuta plastičnoj hirurgiji. Poređenje njenih slika od pre osam godina sa nedavnim fotografijama jasno pokazuje razliku u njenim oblinama. Dokazi iz perioda pre slave ukazuju da Džener definitivno ne spada u grupu prirodnih lepotica, što je dodatno podstaklo spekulacije o plastičnoj hirurgiji ili korišćenju fotošopa.

Kendal Džener je uspela da svojom transformacijom izazove pažnju javnosti i modnih stručnjaka, bilo kroz svoj stil odevanja ili fizički izgled. Njene provokativne slike, kao i dileme o njenom izgledu, samo su dodatno učvrstile njeno mesto među najzapaženijim svetskim zvezdama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading