RASKINUO POZNATI PAR: Rijaliti zvezda ponovo slobodna!

Autor:

Zabava

18.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenosi američki medij, supermodel Kendal Dženier i reper Bed Bani više nisu u vezi!

RASKINUO POZNATI PAR: Rijaliti zvezda ponovo slobodna!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, www.profimedia.rs, YouTube/ Vogue

Kendal Džener i Bed Bani

Vest o raskidu između supermodela i rijaliti zvezde Kendal Džener i reggaeton senzacije Bed Banija potvrđena je od stranemagazina "People". Poslednji javni susret para viđen je na afterpartiju za emisiju "Saturday Night Live" u oktobru, gde je Džener pokazala podršku reperu, koji je bio domaćin i muzički gost emisije.

Njihova romansa, barem javno, počela je u februaru kada su se model i pevač uputili na dvostruki sastanak sa Hejli i Džastinom Biberom.

- Ona je zainteresovana za njega i uživa - otkrio je izvor tada, otkrivajući da se par viđao od kako je reper preselio u Los Anđeles.

Vremenom, par je provodio sve više vremena zajedno, čak su otišli na zajednički odmor u Ajdahu nakon festivala "Coachella".

- Definitivno deluju zaljubljeno i ozbiljno - potvrdio je izvor.

Nakon toga, viđeni su zajedno na Milanskoj nedelji mode, gde su prisustvovali Gucci-jevoj reviji za proleće/leto 2024, a Džener je kasnije prošetala pistom za Versače. Uprkos Bad Bunijevoj nevoljkosti da diskutuje o svom privatnom životu, on je nagovestio nekoga posebnog u svom životu, izjavljujući da je ta osoba razlog zbog kog želi da unapredi svoj engleski.

- Govorim engleski sa određenim ljudima. Sa jednim od njih, nisam mogao da razgovaram ranije - otkrio je reper.

I dok se neki nadaju da par vešto krije privatan život, čini se da, uprkos početku godine zajedno, neće završiti 2023. kao par.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading