PIPKANJA, ŠAPUTANJA... Na dodeli Zlatnih globusa SVE PRŠTALO OD STRASTI, evo šta se dešavalo IZA KAMERE

Autor:

Zabava

08.01.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Timoti Šalame i Kajli Džener konačno uhvaćeni na delu!

PIPKANJA, ŠAPUTANJA... Na dodeli Zlatnih globusa SVE PRŠTALO OD STRASTI, evo šta se dešavalo IZA KAMERE

Foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Na 81. dodeli prestižnih nagrada Zlatni globus u Los Anđelesu prvi put su se zajedno pojavili glumac Timoti Šalame, nominovan za ulogu u mjuziklu "Vonka", i Kajli Džener, najmlađa sestra Kim Kardašijan. Time su povtđena govorkanja da su njih dvoje zaista uplovili u strasnu vezu.

I ispostavilo se da je baš strasna. Timoti i Kajli su viđeni kako se uoči početka dodele nagrada u Los Anđelesu zbijaju jedno uz drugo na hodniku, zatim kako se dodiruju i razmenjuju nežne poglede tokom reklama. Sve oči bile su uprte u njih dvoje, koji su se nešto kasnije pojavili na dodeli prestižnih priznanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alex (@_mr.statistics_)

 

Da među njima nešto ima pokazali su i usklađenim stajlingom. Kajli je zablistala u crnoj čipkastoj haljini bez leđa, a kosu je pokupila u elegantnu romantičnu punđu, dok se Timoti odlučio za crni šljokičavi sako.

Podsetimo, prvi put se pročulo za Timotija i Kajli u aprilu, ali su oni navodno bacili oko jedno na drugo još u januaru kada su oboje prisustvovali reviji brenda Jean-Paul Gaultier. Pričalo se da je Kajli provodila šest dana nedeljno i luksuznoj vili slavnog  glumca, a njihova veza smatra se jednom od najčudnijih u svetu šoubiznisa.

Dodela Zlatnih globusa održana je sinoć u Los Anđelesu, a najviše nagrada je osvojio film "Openhajmer", koji je poneo pet nagrada, uključujući i glavnu.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading