DVOJNICA KAJLI DŽENER PRETI DA JOJ OTME SLAVU: Ovakvu sličnost nikada niste videli, lice kao ISKOPIRANO (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

03.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi tvrde da je više ona Kajli nego sama rijaliti zvezda.

DVOJNICA KAJLI DŽENER PRETI DA JOJ OTME SLAVU: Ovakvu sličnost nikada niste videli, lice kao ISKOPIRANO (FOTO/VIDEO)

Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Društvene mreže su nedavno postale centar novog fenomena - Tejlor Madison, devojke koja je postala viralna zahvaljujući svojoj iznenađujućoj sličnosti sa poznatom ličnošću, Kajli Džener. Mnogi su primetili da zapravo Kajli izgleda kao Tejlor, budući da je Tejlor rođena ovakva dok je Kajli svoj izgled unapredila estetskim zahvatima.

Ova simpatična dama ne prestaje da zbunjuje ljude širom interneta svojim videima i fotografijama gde je lako zamisliti da je reč o samoj Kajli. Mnogi fanovi su iznenađeni kada shvate da je u pitanju Tejlor, a često je hvale na opuštenom i simpatičnom izgledu, što je prava retkost među poznatim ličnostima.

Foto: TikTok/taylormadisonofficial

Devojka koja liči na Kajli Džener


Reakcije na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama se često može pročitati kako su ljudi bili zatečeni i pomalo zbunjeni kada su prvi put videli profil ove devojke. Iako su mnogi u prvi mah pomislili da je reč o Kajli, nakon pažljivijeg posmatranja shvatili su da je u pitanju Tejlor Madison. Ova neobična sličnost je često tema rasprave, ali Tejlor se čini potpuno ravnodušnom po pitanju poređenja sa slavnom dvojnicom.

Iako je optužuju da imitira Kajli Džener svojim načinom govora i šminkom, ona se čini potpuno neopterećenom ovakvim komentarima. Na njenim društvenim mrežama nećete pronaći nikakve naznake da je zabrinuta zbog poređenja sa slavnom ličnošću. Njena autentičnost i opuštenost su upravo ono što je čini posebnom i privlačnom za hiljade pratilaca.
@taylormadisonofficial

I cant dance but I love this trend 😂

♬ I WANT SOMETHING THAT I WANT - sturniolo (taylor’s version)

Ovo nije prvi put da se na društvenim mrežama pojavio dvojnik neke poznate osobe. Svaki put kada se ovakav slučaj pojavi, javnost je fascinirana koliko stvarno liče jedno na drugo. U slučaju Tejlor i Kajli, sličnost je zaista iznenađujuća i verovatno će i dalje privlačiti pažnju širom interneta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading