SLAVNI PEVAČ PREMINUO NA BOŽIĆ: Za najradosniji hrišćanski praznik vezuje ga i PESMA koja mu je PROMENILA život!

Autor:

Zabava

25.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni pevač preminuo je 25. decembra 2016. godine, a partner ga je pronašao u krevetu!

SLAVNI PEVAČ PREMINUO NA BOŽIĆ: Za najradosniji hrišćanski praznik vezuje ga i PESMA koja mu je PROMENILA život!

Foto: youtube.com/printscreen

Svake godine, 25. decembra, obožavaoci širom sveta se sećaju smrti legendarnog pevača Džordža Majkla, čiji je odlazak dirljivo povezan sa jednim od njegovih najpoznatijih hitova. Na Božićno jutro 2016. godine, partner pevača Fadi Fauaz pronašao je Džordža mrtvog u krevetu umesto da ga probudi za božićni ručak. Ova tužna vest šokirala je javnost i njegove brojne obožavaoce širom sveta.

Džordžova smrt prvobitno je bila zabeležena kao neobjašnjiva, ali nakon obdukcije i toksikološkog testa, utvrđeno je da je umro prirodnom smrću od proširene kardiomiopatije sa miokarditisom i masnom jetrom. Dilataciona kardiomiopatija, bolest srčanog mišića, uzrokovala je zastoj srca, a Džordžov bivši partner Keni Gos smatrao je da je pevačeva smrt posledica toga što je "njegovo telo jednostavno odustalo".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džordž Majkl

Džordžova sahrana bila je vrlo intimna, okupivši samo najbliže prijatelje i porodicu. Sahranjen je na groblju Hajgejt u severnom Londonu, pored svoje majke Lesli. U tragičnom obrtu sudbine, njegova sestra Melani Panajotu, koja je umrla tri godine posle Džordža, sahranjena je pored svog voljenog brata. Melani je pronađena mrtva u svojoj kući u severnom Londonu, a jedan porodični prijatelj tvrdio je da je "umrla od slomljenog srca" nakon što nikada nije prebolela gubitak Džordža.

Ovaj potresni događaj ostavio je dubok trag u srcima njegovih obožavalaca, a svake godine, na Božić, sećaju se Džordža Majkla i njegovog neumornog duha koji je ostavio neizbrisiv pečat na muzičkoj sceni.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džordž Majkl u mladosti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading