ADRIANA LIMA POKAZALA ZUBE: Urnišu je zbog fizičkog izgleda, ona rešila da prekine ćutnju!

Autor:

Zabava

16.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odgovorila na brojne kritike!

ADRIANA LIMA POKAZALA ZUBE: Urnišu je zbog fizičkog izgleda, ona rešila da prekine ćutnju!

Foto: Tanjug/AP

Manekenka Adrijana Lima se osvrnula na kritike nakon premijere filma "Igre gladi", prihvatajući svoje godine i postavljajući snažan primer deci. Otkrila je da je negativni komentari o njenom izgledu, uključujući sugestije nedavnih kozmetičkih zahvata, nisu je uznemirili. Umesto toga, osećala se ohrabreno i samouvereno, posebno nakon što je dobila komplimente od svoje dece.

Lima je otvoreno priznala da je negativan feedback bio šok kada je videla svoje fotografije sa crvenog tepiha. Izrazila je svoje neverovanje, izjavivši:

- Pomislila sam, 'To nisam ja.' Sve je bilo veoma čudno jer sebe ne vidim na taj način. I sada sebe ne vidim na taj način... možete videti sebe drugačije - govorila je ona za Harpar Bazar.

 Ipak, istakla je da nije uvređena i pronašla humor u situaciji. Jasno je naglasila da prihvata svoje godine i ne bi volela da bude bilo ko drugi, tvrdeći:

- Imam 42 godine i najsrećnija sam sada sa sobom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Adriana Lima

Poznati model je takođe diskutovala o promenjenoj percepciji ženske lepote, tvrdeći da je srećna što svedoči promeni ka slavljenju lepote u mladosti i kasnijim godinama. Lima je izrazila svoje zadovoljstvo zbog ove promene, posebno zato što jedna od njenih ćerki teži da postane model. Podelila je svoju tugu zbog pomisli da bi njena ćerka, kao model, mogla biti slavljena samo u ograničenom periodu svog života. Lima je istakla da veruje da je svaka faza života lepa i izrazila svoju radost zbog sve veće prihvaćenosti ove ideje u modnoj industriji.

Lima je izrazila svoje uverenje u spore ali postepene promene u industriji, ističući da svet stvara prostor za svakog da bude slavljen zbog svoje jedinstvenosti. Naglasila je da industrija ne odustaje od ideje "mršavo, mlado i lepo", već pravi mesto za sve pojedince da budu cenjeni zbog svoje individualnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading