SKANDALČINA! Glumica se igrala sa POLNIM ORGANOM svog sina - javno priznala sve, traže hitno UKIDANJE njene serije!

Autor:

Zabava

14.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna američka glumica zaprepastila publiku priznanjem!

SKANDALČINA! Glumica se igrala sa POLNIM ORGANOM svog sina - javno priznala sve, traže hitno UKIDANJE njene serije!

Foto: Instagram.com/janellejamescomedy

Janelle

Poznata američka glumica i komičarka Džanel Džejms šokirala je i zaprepastila publiku, a potom i korisnike društvenih mreža. Naime, glumica se pojavila u trećoj sezoni Netfliksovog specijala "The Standups", a njena neslana šala izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Naime, ona je tokom svog izlaganja govorila o polnom organu svog sina.

- Moj najmlađi sin ima k*rac sada. Nisam to znala. Nisam znala. Nisam znala da ima k*rac. Kažu: "Trepni i propustićeš (odrastanje)". Tačno je. Nisam znala da ima k*rac - započela je ona.

Glumica, koja je dobila Emi nagradu, nastavila je sa svojom pričom o tome kako je sina videla kad je protrčao pored njene sobe go dok je izlazio iz tuš kabine bez peškira.

- Sedela sam na ivici kreveta i on je protrčao iz kupatila, valjda je zaboravio peškir. I ja sam bila u fazonu: "Šta koji k*rac je ovo?". Kao, raznelo mi je um. To je k*rac. Šta? Šta? To je k*rac kome treba posao. Okej? Ne možeš da hodaš po kući sa svim tim k*rcem i da nemaš finansijske prihode. To je nepoštovanje - nastavila je glumica.

Potom se prisetila kako mu je menjala pelene kad je bio beba i kako se igrala sa njegovom "p*šom" kao da je gitara.

- Nekada je imao p*šu. Poslednji put kad sam videla, to je bila p*ša. Menjaš mu pelene i igraš se kao da je gitara. Ding-ding-a-ding-ding-a-ding-ding-a-ding. da li ovde ima još roditelja? To je najbolja stvar kad imate bebu dečaka - šokirala je Džejmsova.

Republika

Foto: Instagram.com/janellejamescomedy

Džanel Džejms

Jedna korisnica društvene mreže Tviter podelila je ovaj snimak, te navela da se "nikad nije neprijatnije osećala kao dok je gledala ovu čudakinju". Mnoge ljude su njene reči uznemirile i počeli su da traže da se ukine popularna i nagrađivana serija "Abbott Elementary", u kojoj Džanel glumi direktorku Ejvu Kolman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading