STRAVIČNI SNIMAK SMRTI PEVAČA! Preminuo na bini pred publikom, a njegove reči bude JEZU U KOSTIMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.12.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično nastradao popularni pevač, iza sebe suprugu i ćerku!

STRAVIČNI SNIMAK SMRTI PEVAČA! Preminuo na bini pred publikom, a njegove reči bude JEZU U KOSTIMA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://twitter.com/itatiaia

Pedro Henrike (30), popularni brazilski pevač, preminuo je tokom svog nastupa na bini u sredu. Ovaj gospel pevač je izvodio svoju pesmu "Vai Ser Tao Lindo" na jednom verskom događaju koji se prenosio onlajn. Iznenada je pao ispred svog benda na leđa, nakon čea su prisutni ljudi pritrčali da mu ukažu pomoć, a publika je sve posmatrala. Događaj je održan u gradu Feira de Santana.

Pevač je hitno odveden u obližnju kliniku, gde je potvrđeno da je preminuo. Njegova izdavačka kuća "Todah Music" izjavila je za "Radio 93" da je pevač doživeo veliki srčani udar, prenosi "Dailymail".

- Ovo su veoma teške situacije u životu za koje nemamo objašnjenje. Moramo da razumemo da je volja Boga prevagnula - stoji u objavi "Todah Music".

Kako dalje navode, Henrike, je bio "veseo mladić, svačiji prijatelj, prisutan suprug i super posvećen otac". Henrike iza sebe ostavlja suprugu Suilan Bareto i ćerko Zoi, koja je rođena krajem oktobra. Njegova supruga, koja je popularna gospel influenserka, nije davala izjave od četvrtka.

Pre nego što je preminuo na sveni, Henrike se šalio o tome koliko je izmoren. 

- Umoran sam, umoran sam. Zato želim slavu, umoran sam - rekao je Henrike jednom od svojih prijatelja.

Henrike je počeo da peva kad je imao samo tri godine, a profesionalno se bavi muzikom od 2015. godine. Bio je u lokalnom bendu tri godine, nakon čega je započeo svoju solo karijeru.

Republika

Foto: Instagram.com/Suilan Barreto

Henrike sa suprugom i ćerkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading