SINOĆ DAO GOL ZVEZDI, DANAS GA MURINJO PROZIVA: Portugalac udario po Mančester sitiju!

Autor:

Sport

14.12.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je Žoze Murinjo u fokusu javnosti zbog svojih provokativnih izjava.

SINOĆ DAO GOL ZVEZDI, DANAS GA MURINJO PROZIVA: Portugalac udario po Mančester sitiju!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Žoze Murinjo je jedan od trenera koji se najčešće nalazi u žiži javnosti usled svojih provokativnih izjava. "Gospodin posebni" se nedavno dovodio u vezu sa klupom Njukasla, budući da se Edi Hau nalazi na izlaznim vratima Svraka usled slavijih rezultata u Evropi i domaćoj ligi. Portugalac se spominjao kao njegova zamena, ali pre toga, Murinjo je imao novi ispad.

Portugalac se često nalazi u sukobu sa upravom usled manjka finansijskih sredstava namenjenih za pojačanja. Ovaj put, bivši trener Real Madrida i Čelsija udario je na Mančester siti, smatrajući kako njegov kolega Pep Gvardiola polaže pravo na privilegije kakve nema večina menadžera na svetu. Tačnije, ciljao je na fudbalera koji je sinoć na stadionu "Rajko Mitić" postigao treći gol protiv Crvene zvezde.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kalvin Filips, Foden i Alvarez

 

- Nije da sam ljubomoran, ali Mančester siti je platio 80 miliona evra za Kalvina Filipsa i sada je Pep Gvardiola rekao da bi bilo bolje za njega da ode u januaru. Dakle, on će otići i oni će dovesti nekog drugog - rekao je Murinjo.

Potom je portugalski strateg govorio o svojoj ekipi i nastupajućem prelaznom roku. 

- Naša stvarnost je drugačija. Želeli bismo jednog, dva, tri ili četiri nova igrača. Tijago takođe. Vlasnici isto. Svi želimo da probamo da unapredimo tim, da budemo bolji za drugu polusezonu. Međutim, nije nam lako to da uradimo. Iskreno, u januaru ako dovedemo defanzivca, radovaću se. Ako me pitate da li bih želeo više od toga, želeo bih - poručio je "gospodin posebni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading