ČUVENA AFERA PONOVO AKTUELNA: Pričalo se da mu je razbucala VERIDBU, a sad su ponovo uhvaćeni zajedno!

Autor:

Zabava

13.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bredli Kuper i Lejdi Gaga zablistali zajedno na crvenom tepihu!

ČUVENA AFERA PONOVO AKTUELNA: Pričalo se da mu je razbucala VERIDBU, a sad su ponovo uhvaćeni zajedno!

Foto: Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Lejdi Gaga sinoć se pojavila na premijeri filma "Maestro" zajedno sa glumcem Bredlijem Kuperom, koji je režirao ovaj film, na crvenom tepihu u Muzeju filmova Akademije u Los Anđelesu. Ovo javno pojavljivanje Lejdi Gage je posebno značajno jer je poznato da pevačica izbegava javna događanja, ali je došla da podrži svog kolegu i prijatelja Bredlija Kupera.

Ovo nije prvi put da su Gaga i Kuper zajedno radili. Njih dvoje su zajedno glumili u filmu „Zvezda je rođena“ 2018. godine, koji je osvojio veliki broj nominacija za Oskara. Gagi je donela pobedu u kategoriji za najbolju originalnu pesmu za pesmu „Shallow“, koja je takođe osvojila tri Gremija.

Republika

Foto: Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Bredli Kuper i Lejdi Gaga

Tokom ceremonije dodele Oskara 2019, njih dvoje su izveli intiman duet pesme, što je podstaklo spekulacije o njihovom odnosu. Međutim, Bredli Kuper je kasnije izjavio da su jednostavno izabrali da ostanu u liku kako bi uspeli da izvedu magični performans na dodeli nagrada.

Bredli Kuper je izjavio da je stekao prijatelja za ceo život u Lejdi Gagi, dok je ona istakla da je rad sa njim promenio njen pogled na sebe. Gledajući Bredlija kako radi, Gaga je dobila više samopouzdanja i osećala se blagosloveno što je doživela to iskustvo.

Na jučerašnjoj premijeri filma „Maestro“, Gaga i Kuper su bili nerazdvojni, što je samo potvrdilo njihovo prijateljstvo i uspešnu saradnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading