TIJANA AJFON SAZNALA KO JOJ JE ZAPALIO AUTO: Ovo su najnoviji detalji, starleta najavila HAOS!

Autor:

Zabava

13.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorila o suđenju koje je čeka zbog automobila koji joj je letos zapaljen!

TIJANA AJFON SAZNALA KO JOJ JE ZAPALIO AUTO: Ovo su najnoviji detalji, starleta najavila HAOS!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Nikola Mutic

Starleta Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, nedavno je doživela traumatičan incident kada je njen automobil zapaljen ispred zgrade u kojoj živi. Incident se dogodio u noći, oko 4 sata, kada je nepoznata osoba ubacila flašu sa zapaljivom tečnošću u njen automobil. Tijana je izjavila da je ovo iskustvo ostavilo dubok trag u njoj i da je to nešto što ne bi poželela ni najgorem neprijatelju. Suđenje povodom ovog slučaja je i dalje u toku, a Tijana će dati izjavu u sudu 14. decembra.

Ježim se kad god se setim. Posle smrti najbližih u porodici, meni je to najveća trauma. To je nešto što ne želim ni najgorem neprijatelju. Ostavilo je baš dubok trag u meni. Suđenje je u toku, 14. decembra imam ročište. Idem da dam izjavu, zvali su me. Od letos me nisu zvali jer su bili odmori... Znam ime i prezime, ali meni je nebitno ko je to uradio. To može da uradi svaki klinac za 100 ili 200 evra, meni je bitno ko je nalogodavac toga - rekla je Tijana, pa otkrila da li zna ko stoji iza toga:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tijana Ajfon

- Pretpostavljam, a kad budem dobila napismeno, znaće cela Srbija. Toliko ću izblamirati tu osobu da neće biti dobro. Znam ko je, ali ne bih još da pričam. Kako vreme ide, sve više pričam, za 6 meseci možda nešto više kažem - otkrila je Ajfonka.

Zapaljeni automobil je prodala, a zatim kupila novi, za koji ističe da nije bolji od prošlog.

Prodala sam auto, ima ljudi koji otkupe automobil u takvom stanju, pa ga srede. Pošto sam sišla na vreme, komšija mi je pomogao da ga spasim. Kupila sam drugi. Nije bolji, ali hajde. Ne bih o ciframa, ali košta... To mi je baš onako slaba tačka, taj auto, to je moja najveća ljubav. Sve me nervira kada pričam o autu - rekla je za Telegraf Tijana kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading