GVARDIOLA PREZADOVOLJAN: Klinci su me ODUŠEVILI!

Autor:

Sport

13.12.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda se časno oprostila od učešća u Ligi šampiona porazom od aktuelnog evropskog prvaka Mančester sitija rezultatom 2:3.

GVARDIOLA PREZADOVOLJAN: Klinci su me ODUŠEVILI!

Foto: star sport

Golove za crveno-bele postigli su In Beom Hvang i Aleksandar Katai, dok su kod "građana" raspoloženi bili izdanci omladinske škole Oskar Bob i Mika Hamilton, kao i Kalvin Filips koji je bio precizan sa bele tačke.

Utiske nakon utakmice izneo je Pep Gvardiola.

Republika

Foto: star sport

Pep Gvardiola i Barak Bahar

 

Bio je iznenađen kada je čuo da su na društvenim mrežama osvanule slike Hamiltona od pre nekoliko godina kada je bio sakupljač lopti na Etihadu, potom je i video pomenutu fotografiju pa uz osmeh prokomentarisao njegov nastup.

- Mika je bio sakupljač lopti pre 6-7 godina? Stvarno sam to zaboravio, ali da, jeste. Kakav gol i kakva njegova igra. Mnogo sam srećan zbog njega. Jako sam zadovoljan njim i njegovim debijem.

Teško je radio da dođe u prvi tim i da dobije
priliku na ovom nivou gde se u velikim klubovima ne čeka na igrače. Komplimenti idu za našu akademiju odakle je pristigao Palmer, Traford i ostali, jako veliki broj igrača koji sada igraju u engleskim prvenstvima. Naša akademija radi odličan skauting i to nam mnogo znači. Mogu da kažem da su i ovi stariji igrači pomogli ovima mlađima da dođu do pobede. Igrači su dali Kalvinu da izvede penal, a on je odatle izvrstan i pun samopouzdanja. Dobro je igrao celu utakmicu i bio je agresivan, nije bilo lako večeras, ali smo u pravim trenucima bili pravi.

Potom se osvrnuo na sudbinu Filipsa.

- Ne znam šta će biti sa Kalvinom, sada je ovde i dobro je igrao i nadam se da će nam pomoći u budućnosti. Srećan je što je igrao u Ligi šampiona.

Kao i na partiju još jednog mladića Rika Luisa.

- On ima tek 18 godina, odnosno prošlog meseca je napunio. Uvek je neverovatno kakve Riko ima sposobnosti, može da igra na raznim mestima, odličan je u odbrani, možda se to ne vidi, ali je odličan. Mateus je takođe odličan, igrač kakvog nismo imali do sada. On je jako važan za nas i drago mi je da se oporavio.

Pre nekoliko dana osvanula je informacija da je španski stručnjak bio blizu prelaska u redove crveno-belih za vreme igračke karijere. Srpske medije je zanimalo da li je to istina. 

- Ne sećam se da sam imao ponudu da dođem ovde da igram, kratak je bio Gvardiola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading