BAHAR ZADOVOLJAN: Dali smo SVE od sebe!

Autor:

Sport

13.12.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosan je izraelski stručnjak na svoje momke.

BAHAR ZADOVOLJAN: Dali smo SVE od sebe!

Foto: star sport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od šampiona Evrope Mančester sitija rezultatom 3:2 u šestom kolu G grupe Lige šampiona na Marakani.

Izabranici Pepa Gvardiole ostvarili su maksimalnih šest pobeda u grupi, dok su crveno-beli ostali na samo jednom osvojenom bodu i to u meču sa Jang bojsom na svom stadionu.

Zvezda je izgubila, ali se stiče utisak da nije nadigrana.

Trener crveno-belih Barak Bahar nakon meča rekao je da je ponosan na svoje igrače.

Republika

Foto: star sport

Barak Bahar i Pep Gvardiola

 

- Mislim da ova utakmica savršeno predstavlja našu kampanju. Igrali smo hrabro i išli na pobedu, ali nismo bili dovoljno dobri. Mogu biti ponosan na igrače i klub jer smo se u svakoj utakmici borili. Razočaran sam rezultatima, ali ne i načinom na koji smo igrali.

Upitan je da li je ponosan igrom mladih igrača.

-Ponosan sam na sve, kao i na mlade igrače koji su pokazali da mogu da igraju na ovom nivou. Sa malo sreće mogli su da daju i gol, Mijatović i prosli meč i ovaj. Dopada mi se i ima svetlu budućnost. Mnogi mladi igrači pokazuju da su vredni igranja u ovom klubu.

Osvrnuo se na ukupno ovogodišnje izdanje u Ligi šampiona.

- Kao što sam malopre rekao, razočarani smo rezultatima, ali smo se dobro borili u svakoj utakmici. Možda nam je čak i poslednja utakmica u Bernu bila najbolja, ali nismo uspeli da pobedimo. Moramo da se okrenemo prvenstvu koje je sada najbitnije. Treba da se oporavimo jer imamo važnu utakmicu pre derbija. Danas je bio veliki tempo na terenu i igrači su dali sve od sebe i poprilično se izmorili, tako da se moramo oporaviti.

Mlade snage menjaju tok igre, da li možda žalite što nisu počeli utakmicu

- Rauzmem šta me pitate, ali na početku je utakmica mnigo drugačija nego kasnije. Na početku je mnogo veći ritam, pa je bolje za njih da uđu sa klupe i pokažu tada svoje kvalitete na većem prostoru. To smo radili do sada, pa i danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading