BARAK IMA SPECIJALNOG GOSTA! Dečak koji je bio otet 52 dana pratiće meč sa Sitijem (VIDEO)

Autor: M. N.

Sport

13.12.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barak usrećio dečaka

BARAK IMA SPECIJALNOG GOSTA! Dečak koji je bio otet 52 dana pratiće meč sa Sitijem (VIDEO)

Foto: Starsport

Izraelski trener na meču sa Mančester sitijem ima posebnog gosta, a to je dečak Ejtan  koji je bio otet od strane Hamasa. On je na utakmicu stigao sa majkom i sestrom, dok je njegov otac i dalje u zarobljeništvu.

 

Barak je na konferenciji istakao da će Ejtan biti njegov gost, 

Imam važnog gosta,  jednog divnog momka koji je bio kidnapovan od strane Hamasa i bio je otet 52 dana. On se zove Ejtan Jahalomi. On je veliki navijač Mančester sitija, ali rekli smo da nećemo obraćati pažnju na to ko će pobediti -rekao je Bahar.

Podsećamo, trener Crvene zvezde u prethodnom periodu poslao je nekoliko snažnih poruka o ratu na Bliskom istoku. Nakon napada Hamasa na Izrael nije se oglašavao, kao ni tokom izraelskog odgovora u pojasu Gaze. Sačekao je konferenciju za medije u Lajpcigu, na kojoj je opširno govorio o sukobu, zatim na ruci nosio crnu traku, a oko vrata pločicu na kojoj je poruka da svi zarobljeni treba da budu pušteni. 

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Mančester sitija na stadionu "Rajko Mitić", u poslednjem kolu grupe G Lige šampiona.

Izabranici Pepa Gvardiole imaju maksimalnih 15 bodova, odavno su obezbedili osminu finala, dok su crveno-beli ostali bez šanse da i na proleće nastupaju u Evropi.

Prvi meč, odigran u septembru u Mančesteru, pripao je aktuelnom šampionu "starog kontinenta" rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading