KAPITEN SE PLAŠI NAVIJAČA! Dragović: Nadam se da navijači nisu ljuti na nas

Autor: M. N.

Sport

13.12.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten žali zbog poraza

KAPITEN SE PLAŠI NAVIJAČA! Dragović: Nadam se da navijači nisu ljuti na nas

Foto: star sport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su sa 2:3 od Mančester sitija u poslednjem kolu Lige šampiona. Crveno-beli su se tako oprostili od igranja u Evropi i to kao posledjnji u Grupi G i to sa samo jednim poenom. 

Niko to nije očekivao na početku sezone, kada je tim preuzeo izraelski stručnjak Barak Bahar i dovedena su skupa pojačanja. 

Iako je Aleksandar Dragović hteo da ode sa Marakane, on je ostao baš zbog tima koji je napravljen za visoke domete u Evropi. 

Međutim, nakon novog poraza on je istakao da mu je veoma žao, jer su igrači veoma želeli pobedu. 

Moglo je više, svaka čast momcima. Borili smo se, ali šteta. Hteli smo da uzmemo makar bod ili da pobedimo. Nadam se da se navijači nisu naljutili na nas - rekao je on.

Dodao je da može dosta da se nauči iz večerašnjih grešaka.

Igrali smo presing jedan na jedan, imali smo dobre šanse, dobre kontre, da smo bili malo mirniji, moglo je da izgleda bolje. Treba učimo od ovakvih utakmica - završio je Dragović.

Crveno-beli sad mogu da se okrenu domaćem prvenstvu, gde ih očekuje večiti derbi sledeće nedelje. Srpski šampion na ovom meču moraju da zabeleže pobedu, ako žele da prestignu Partizan na tabeli.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading