"NE ŽELIM UMRETI!" Poznata glumica moli da joj se pomogne, a bolest uzima maha: Rak mi se PROŠIRIO NA KOSTI!

Autor:

Zabava

30.11.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šenon Doerti ima veliku želju da pobedi opaku bolest .

"NE ŽELIM  UMRETI!" Poznata glumica moli da joj se pomogne, a bolest uzima maha: Rak mi se PROŠIRIO NA KOSTI!

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti glumica poznata po ulozi u seriji ''Beverly Hills 90210'', nedavno je dala emotivan intervju za magazin "People" u kojem je otkrila da joj se rak proširio i na kosti, dostigavši četvrti stadij bolesti. Ova hrabra 52-godišnjakinja istakla je da uprkos teškoj borbi nije izgubila nadu i odlučnost da nastavi živeti punim plućima.

Republika

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti

- Ne želim umreti. Nisam završila sa životom. Nisam završila s ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam gotova s nadom da ću promijeniti stvari na bolje - rekla je glumica, te dodala:

Republika

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti u bolnici

- Kada se zapitate: ''Zašto ja? Zašto sam ja dobila rak?'' i zatim ''Zašto mi se rak vratio? Zašto sam ja u fazi 4?'', to vas navodi da tražite veću svrhu u životu''.

Nakon toga glumica je istakla da život ne prestaje onog trenutka kada dobijemo tešku dijagnozu. Poslala je jaku poruku svim osobama koji se bore sa teškim bolestima da ne odustaju, već da budu pozitivni i da sami sebe ohrabre.

Republika

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti bori se sa opakom bolešću

- Naš život se ne završava onog trenutka kad dobijemo tu dijagnozu. I dalje moramo živjeti. Moramo se do kraja boriti - rekla je tada za Good Morning America i ohrabrila sve koji vode istu ili sličnu borbu kao i ona.

Republika

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti

Inače, Šenon, uprkos teškoj borbi sa rakom, nastavlja hrabro da se suočava sa izazovima. Njen podcast i otvorenost o ličnim iskustvima pružaju podršku i nadu drugima koji prolaze kroz slične teškoće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading